Nieuwe spits AA Gent op de tippen van zijn tenen

12 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Alexander Sörloth pikte wat speelminuten mee bij Crystal Palace, middenmotor in de Premier League. De Noorse spits belandde op huurbasis bij AA Gent. Sigurd Rosted is blij met zijn komst.

"Toen de eerste geruchten over een transfer van Alexander opdoken, heb ik hem gebeld. Hij keek er naar uit om naar AA Gent te komen en zijn vertrouwen weer op te vijzelen", stelt Rosted tegenover Het Laatste Nieuws. "Hij wil bij ons veel spelen en veel goals maken, zodat hij weer sterker kan terugkeren naar Crystal Palace."

Onder meer Club Brugge toonde belangstelling voor Sigurd Rosted. "Er waren ook andere gegadigden, maar hij vertelde me meteen dat hij naar Gent wou komen omdat hij eerder al goede ervaringen met onze coach had bij Midtjylland. (lacht)."

"Ik weet intussen dat België een heel goede competitie heeft. Je moet hier altijd op de tippen van je tenen voetballen. Dat zal Alexander ook wel merken", aldus Sigurd Rosted, die in januari 2018 van Sarpsborg overkwam. Rosted kwam in twintig competitiematchen in actie en prikte - als centrale verdediger - vijf keer raak.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes