Bezus wacht op teken van leven van STVV

12 januari 2019
instagram
STVV sprak met Antwerp FC over een transfer van Roman Bezus, waarbij Geoffry Hairemans en William Owusu de omgekeerde weg zouden inslaan. De financiële eisen van Owusu speelden voor stoorzender. Vreemd genoeg zou Bezus niet op de hoogte zijn van dit alles!

Sportief directeur Tom Van den Abbeele gaf in een interview aan dat STVV snel met Roman Bezus wou praten, om duidelijkheid te krijgen over zijn intenties. De Oekraďner heeft een aflopend contract bij de Kanaries. Dat kan met een jaar verlengd worden, aan sterk verbeterde financiële condities. Daar lijkt de clubleiding voor te willen passen.

"Mijn manager (Patrick De Coster, red.) is ermee bezig. Van hem verneem ik af en toe nieuwe dingen, van de club hoor ik niets. Met mij heeft niemand persoonlijk contact gehad. Ook Antwerp niet”, verduidelijkt Bezus tegenover Het Belang van Limburg.

"Ik lees ook dat de club met mij wil spreken over een nieuw contract. Dat is nog niet gebeurd en er is met mij ook nog geen afspraak vastgelegd om rond de tafel te zitten. Dat vind ik wel vreemd. Ik heb ook wel vragen voor het bestuur, dus misschien moet ik zelf maar eens op hen afstappen."

Bezus zou een viertal opties hebben. STVV, Antwerp en nog twee andere pistes.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes