Verlanglijst Anderlecht is klaar

12 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Fred Rutten kon tijdens de stage in Spanje beter kennismaken met het spelerspotentieel. Daar hoorden twee oefenwedstrijden bij. Wie past in de toekomstplannen en wat moet er nog bijkomen? Er zit een belangrijke bespreking aan te komen.


Buiten Kara Mbodji is er nog geen enkele transfer gedaan. Coach Fred Rutten zal pas beslissen na de winterstage over eventuele transfers. Michal Verschueren zegt wel dat de lijst met doelwitten klaar is.

"Frank Arnesen, Pr Zetterberg, Fred Rutten en ikzelf hebben vorige donderdag al eens samengezeten. We hebben toen beslist om te wachten met beslissingen te nemen tot na de twee oefenwedstrijden", zegt Michal Verschueren, "We zullen dan opnieuw samen zitten zondagavond of maandagmorgen".

"We hadden samen met Hein Vanhaezebrouck al de oefening gemaakt over uitgaande en inkomende transfers. Ik heb nadien wel een lijst gemaakt met spelers die voldoen aan bepaalde profielen. Het zal nu aan Fred Rutten zijn om te beslissen."

"Op de lijst staat een beetje van alle profielen. Niet veel Belgen eerlijk gezegd. Vooral Nederlandse internationals maar ook andere nationaliteiten", gaat Verschueren verder, "Onze lijst is in ieder geval klaar. Maar voor effectief tot actie over te gaan hebben we het akkoord van de trainer en Frank Arnesen nodig."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes