Rutten over zieke Vranjes

12 januari 2019
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Ryota Morioka en Ognjen Vranjes vertrokken niet met de spelersgroep en staf naar Spanje. De officiële uitleg: ziekte. Morioka reisde wel na naar Pinatar, Vranjes bleef thuis.

Volgens zijn entourage ligt de Bosniër nog steeds ziek in bed. Vranjes kwam ondertussen wel opnieuw in opspraak met een post op Instagram.

Bij Anderlecht willen ze het liever niet over het probleem Vranjes hebben. "Mensen die er niet zijn, zijn voor mij niet belangrijk", klinkt het bij de nieuwe trainer Fred Rutten.

Dat Vranjes ziek is en zich wel amuseert op de sociale media? "Doet hij dat? Tja, ik steek nu geen energie in mannen die er niet zijn. Daar heb ik niets aan", citeert Het Nieuwsblad Rutten.

"Hij zal zich vervelen in zijn bedje, hé", klinkt het bij sportief verantwoordelijke Michael Verschueren. "Ik blijf er gevoelloos bij. Alleen is het een cruciale week waarin een nieuwe groep wordt gevormd met de nieuwe coach en Vranjes is er niet. Als dat om medische redenen is, moeten we dat respecteren. Maar het is jammer."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes