Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

09 augustus 2008
instagram

Standard Luik heeft zijn eerste prijs van het seizoen beet. De landskampioen stuurde bekerwinnaar Anderlecht huiswaarts met een 3-1 nederlaag. De overwinning was verdiend. De Rouches tanken vetrouwen voor de Champions League-voorrondewedstrijd tegen Liverpool.

Anderlecht koos voor een zoneverdediging bij stilstaande fases, Oguchi Onyewu strafte dit twee keer af bij een hoekschop. De Amerikaanse verdediger verzoorzaakte in de tweede helft, na een lichte overtreding op Suarez. De Argentijnse aanvaller nam zijn verantwoordelijkheid en knalde de strafschop naast Espinoza binnen.

In een rommelige slotfase kopte Nicaise een vrije trap van Defour voorbij Proto (3-1). In de slotminuut kreeg invaller Goreux een rode kaart.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

11 augustus om 22:53
17:13 Ik ken meer van voetbal vanuit mijne kleinen teen dan gij in heel uw lijf zitten hebt. Jongen brugge is dit jaar een ploeg dit niet bij de eerste vier gaat aankomen. Dat zeg ik u hier en nu. En zullen we nog eens afspreken volgend jaar in mei.
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

10 augustus om 20:16
Beste Anderlecht... we lachen u allemaal uit !! hahhhahahaaa !!!!!!!!!!!!!
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

10 augustus om 17:38
ja, jacobs geeft op sporza kritiek op de organistie van de supercup: ' het was een lachertje', vertelt hij. Hij mag zich ook eens zijn organisatie van zijn verdediging bekijken: dat was nog meer een lachertje. verdedigen in zone terwijl een man op snelheid komt ingelopen.
ja anderlecht grijpt wss weer naast titel.
al de inspanningen om de ploeg te versterken hebben niet mogen BATEn
hahahaha
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

10 augustus om 17:13
16h17 ge kent niks van voetbal ,je zou beter uw wafel houden hebt gij als jonge gast bij een temp .van 36 graden al eens een matcke gespeeld in griekenland tegen de nr 4,trouwens ik was iop de brugse metten en club vond ik allesbehalve zwak tegen die bploeg trouwens een oefenwedstrijd is om te oefenen standard won niks in de voorbereiding en toch pakken ze de titel,dat je eenclub hater bent da kunt ge niet wegsteken eentje van de cirkel ladies zeker,anderlecht ,club spelen altijd top 3 alles eronder kan je spreken van een flopseizoen,trouwens welke ploeg in belgie kan een dirar, vargas,en niet vergeten van heerden voorleggen zonder blessures veruit de beste speler in de belgische jupiler leaugeu voor een keer grootspraak van een club supporter da mag toch ook eens he
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

10 augustus om 16:18
12:53 rsca kampioen ja van de middenmoot hahahaha.
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

10 augustus om 16:17
11:39 Club speelt dit jaar niet voor de knikkers en zullen teleurstellend nog niet eens bij de vijf eerste eindigen. Zwakke wedstrijden van club al gezien dit jaar brugse metten zwak tegen b-ploeg lille en dan nog een half uur tegen negen spelers. En dan tegen die grieken 4-0 onderuit en dan nog niet eens overdreven. En niet afkomen we speelden met een b-elftal want dat klopt niet of zijn leko en zo b-kern spelers denk het niet. En wat betreft rsca die gaan al niet veel beter doen dan brugge. Zwakke verdediging niks in den opbouw en vooraan ookal te plat. Dit jaar gaan er wel eens serieuze verrassingen bovenaan kunnen staan. Standard, gent, genk en pas maar op voor bergen, cercle en gb.
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

10 augustus om 13:27
BELGIE 0,0 VOETBALNIVEAU!
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

Daan op 10 augustus om 13:15
Standard was ruim te betere. Eerlijk is eerlijk. Sterkhouders zoals Mbark en Losada waren meer dan slecht, vaak te laat, onnodige overtredingen, slecht ballen, foute keuzes in afspelen en acties en nog meer.
Polak was nog een klein lichtpuntje.
Juhas was ook niet in zijn normale doen, samen met Deschacht is hij nog niet top volgens mij.
Dat Goor in de ploeg staat zegt volgens mij genoeg. Samen met een Gillet die stukken beter acteerd op het middeveld en gistere duidelijk liet zijn dat hij daar ook liever wilt spelen. Beide baks brachten trouwens geen aanvallen impulsen.

Standerd was gewoon in elk opzicht (buiten de keeper) beter. Dit van anderlecht supporter

Misschien nu voor het Belgisch voetbal een stunt(je) tegen Liverpool woensdag.
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

10 augustus om 13:11
Anderlecht heeft nog veel werk, ma zou ze nog niet meteen afschrijven. Competitie moet nog beginnen. En remember dat Van Damme En Pareja er nog niet bij zijn.. Niet dat ik naar excuses zoek, maar toch.
Zullen in december nog eens praten...
voetbal

Re: Supercup: Standard-Anderlecht 3-1

Hans C(rsca) op 10 augustus om 13:05
Wie laatst lacht, lacht het beste
Remember januari-mai 2008 !!!
1 2 3 4
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes