Martens wimpelt Juventus niet af

30 december 2008
instagram

Volgens de Italiaanse krant Tuttosport prijkt de naam van Maarten Martens op de verlanglijst van Juventus Turijn. De Oude Dame zoekt een vervanger voor de 36-jarige Pavel Nedved en grijpt naast Bastian Schweinsteiger (Bayern München) en Javier Mascherano van Liverpool.

De scouts van Juventus zagen de Belgische middenvelder meermaals aan het werk. Trainer Louis van Gaal laat weten dat er geen basisspelers mogen vertrekken in januari. Martens wil zelf graag blijven om met AZ kampioen te spelen. Maar hij houdt de deur op een kier. Juventus zou hij niet zomaar wandelen sturen.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Martens wimpelt Juventus niet af

30 december om 14:18
@ Kristof

hij is een van de goedkopere opties. Alhoewel ik niet echt denk dat hij op een shortlist van Juve staat.
Schweinsteiger en Diego zitten in de categorie 20-25 mln Euro. Affelay tussen 15-20 mln. Martens heeft nog een contract voor 3.5 jaar dus goedkoop zal hij ook niet zijn. Hij is een goede speler maar vergeleken met Schweinsteiger, Diego en Affelay komt hij tekort.
voetbal

Re: Martens wimpelt Juventus niet af

30 december om 13:36
Veel te licht voor het echte werk, bij fisiek zware wedstrijden gaat hij gewoon kopje onder. Technisch is hij goed maar daar kom je er niet mee in Italie.
voetbal

Re: Martens wimpelt Juventus niet af

Kristof op 30 december om 12:48
Dat juventus interesse heeft in hem is niet verwonderlijk, is één van de belangrijkste spelers van AZ en hij is mee bepalend voor het succes dat AZ nu heeft en zal waarschijnlijker een goedkoper alternatief zijn dan al die andere genoemden namen
voetbal

Re: Martens wimpelt Juventus niet af

waaslander 1 op 30 december om 10:43
Agger en gallas zijn verdedigers, die gaan ze niet halen om nedved op te volgen
voetbal

Re: Martens wimpelt Juventus niet af

30 december om 10:11
Manman...wat een onzin. Als je het artikel in Tuttosport even nazoekt zie je dat Martens helemaal nergens genoemd word. Favoriet om Nedved te vervangen is bovenal Schweinsteiger. Andere spelers die Juve (volgens Tuttosport) zou willen aantrekken zijn Diego, Affelay, Babel, Mata, Agger of Gallas. Maar geen Martens.
Ook op het discussieforum gelinkt aan dit artikel mogen Juve sups graag namen noemen.....maar geen Maarten Martens.
voetbal

Re: Martens wimpelt Juventus niet af

30 december om 09:39
grootste club van italië kan je zeker niet zomaar afwimpelen. Tzou mooi zijn mocht er s een belg spelen bij juve, buiten onze halve belg sunday oliseh

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes