Patrick Teppers (45) voetbalt verder

16 januari 2009
instagram

Hij draafde jarenlang mee op het middenveld bij Winterslag, SV Waregem, Seraing, STVV en Heusden-Zolder, anno 2009 weet Patrick Teppers nog altijd niet van ophouden. De 45-jarige linkspoot ruilt de Limburgse provincialer Reppel na dit seizoen in voor Sporting Grote Brogel.

Teppers speelde Europees voetbal met SV Waregem en Seraing. Na vijf seizoenen bij Sint-Truiden zette hij een stap terug. De man met de dodelijke vrije trap werd speler-trainer bij bevorderingsclub Verbroedering Maasmechelen. Die combinatie bleef niet lang duren. Hij was nog te veel speler.

"Zo lang de knoken het toelaten, wil ik zelf tegen dat balletje trappen", vertelde Teppers lachend. Op zijn 40ste ging Teppers voor het eerst in het buitenland aan de slag, bij Wilhelmina 08 Weert. De Bocholtenaar keerde daarna terug naar België bij Racing Reppel. Na het huidige seizoen trekt Patrick Teppers het shirt aan van derdeprovincialer Sporting Grote Brogel.

Interview Teppers: liefde voor de bal
Patrick Teppers voetbalt nog altijd
Patje Teppers is nog niet uitgevoetbald

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Patrick Teppers (45) voetbalt verder

11 februari om 16:21
Weert het buitenland? Teppers is afkomstig uit Lozen, Weert ligt 1 km verder. Zelfde dialect, zelfde mentaliteit, eveneens Limburg...

Schitterende speler, heb hem 2 jaar geleden een pas van 25 meter door de lucht zien geven, genomen achter het steunbeen. We vielen bijna om in de tribune...
voetbal

Re: Patrick Teppers (45) voetbalt verder

kipper op 25 januari om 23:03
Dit weekend nog tegen gespeeld
had mij iets te bruut tegenhem opgesteld
maar zijn vrije trappen blijven iet speciaal
veel succes in brogel
voetbal

Re: Patrick Teppers (45) voetbalt verder

Johan Verlaak op 18 januari om 16:46
We blijven nog altijd ploegmaats volgend seizoen !! Een heel fijne ploeggenoot !! Zalig om samen met hem in de ploeg te kunnen spelen
voetbal

Re: Patrick Teppers (45) voetbalt verder

Rottweiler op 16 januari om 21:17
patje was en is een man met vuur,hij ging voor elke bal,schuuwde nooit een duel,en was toch altijd sportief. Patje,we hopen je nog vaak op staaien te zien.
voetbal

Re: Patrick Teppers (45) voetbalt verder

16 januari om 20:21
grote transfe xd
voetbal

Re: Patrick Teppers (45) voetbalt verder

Ludwig Vanhove RSCA-fan op 16 januari om 13:41
Een speler die het niet had over de staat van het veld, over "ik ben moe" we zijn al twee maanden bezig... Eén woord voor Patrick Teppers: respect!

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes