Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

06 maart 2009
instagram

Christophe Dandy maakt kans op een profcontract bij Anderlecht. De 18-jarige linkerflankspeler presteerde sterk op het belofentornooi van Viareggio. Dandy heeft de Senegalese nationaliteit en is eigendom van FC Liberty.

Cheikhou Kouyaté maakt vanaf medio 2009 wellicht terug deel uit van de A-kern van RSCA. De 19-jarige Senegalese middenvelder speelt op huurbasis bij KV Kortrijk en behoort er tot de sterkhouders. Anderlecht nam Kouyaté vorige zomer over van FC Brussels en schotelde hem een contract voor tot medio 2012.

C.M.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

rsca till i die op 6 maart om 21:22
HAHAHA gellie kansen geven aan de jongeren???

Ge weet toch wel waarom fellaini, jova, witseleke enzo doorgebroken zijn bij ew kutploegske... namelijk dat ze dik in de schulden zaten ( ze maken nu nog 3.5 miljoen verlies per jaar phaha!!)
Ja, als ge niks anders als keus hebt, moeste die mannekes wel laten spelen eh... en ja als ge daar is ne keer 10 mee eindigt dan kraait er gene haan want ja wa moete nog verwachter van een half failliete club dat nog rechtgehouden wordt door maffiageld.. daar zijn geen verwachtingen meer eh..

ochgot ze spelen ok is 1.5 seizoen goed ze... wie staat er 1? Wie is er nog ne ronde verder geraakt in de uefa, alhoewel, hoe doede da, beter doen als een ploeg die in januari al zeker weten dat ze de uefa cup gaan winne.. en wij waren dan de nekken??????

Dan moete ze wel over bate beginnen,; manneke, kijk eens naar alle vorige jareb van rsca.. trouwens 45 jaar europees op rij.. wa heeft standard gedaan voor dit jaar, speelden die europees? Ah wacht.. ik herinner me nog een 7-1 pandoering van athletio bilbao, niet, ferm..

En ja, 29 titels, wete hopeveel dat dat is, da's nog 4 jaar langer als gellie doe voor 1 titelke, kalimeros!! HAHAHA hoe durfde u vergelijken met rsca, wint dan eerst maar 10 titelkes op rij en wint europees ok is iet, dan kunde is meeklappe als ge neffe naar rsca-supp sta eh, dan moete u nie meer zo schamen..

standardfreak.. omkope, jaja, houdt gellie da corrupte voorzitterke maar in de hand, of waarom heeft ie dan al zo dikwijls in de bak gezeten, oze maffiaboy!!!

Man, toch zalig hoe de nekken afgingen in het CVS-stadion!! 4 goals!! Ooooeeeee vernedering voo'r de beste ploeg ter wereld!!!
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

@Standard'freak op 6 maart om 18:30
ga maar lekker terug aan uw moeke haar tietjes hangen, als al te hard zijn die tepels moet je maar wat uierzalf (tekoop in grootwarenhuis) aanwrijven
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

6 maart om 17:50
weer lekker anti rsca. Tmoe toch verschrikkelijk zijn als men zich hier zo zit op te jagen. Mandevu: ik schat uw IQ rond de 7 misschien 8. Kijk eerst eens naar het verleden van uw eigen ploeg. Tis toch ook maar een samenraapsel van ingekochte spelers. Verschil is wel dat ze in luik niet vies zijn van de regels niet te volgen. Kijk maar gewoon eens naar de transfer van defour. Zegt genoeg.
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

Standard'freak op 6 maart om 17:31
@Andy

koop jij maar nog een boekje "rsca 100 jaar" waarbij 80 jaar arbitters omkopen ! hoe ging dat in den oorlog ? kzou het niet willen weten .
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

6 maart om 17:09
mbokani van anderlecht, defour van genk, dahmane van bergen, dante van charleroi, benteke van genk, de camorgo van fc brussels, bolat van genk, ingrao van genk, onyewu van metz. dat is toch ook redelijk ingekocht he manneke
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

Mandevu op 6 maart om 17:07
@Andy Is da stoppen?
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

andy op 6 maart om 17:01
@ mandevu
ik ga ermee stoppen met op uwe domme commentaar te reageren. vlamingen die ineens voor een waalse club supporteren zijn sowiso succes supporters.
zet uwe playstation op en win met standard de uefa cup of speel street fighter voor een matchke mbokani vs jovanovic
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

Mandevu op 6 maart om 17:00
Gelle hebt gewoon een zalige reserveploeg, daar kan die van ons inderdaad niet aan typen, bij ons spelen tenminste onze jonkies, bij ulle spelers weggekocht op een ander om ze te verzwakke en hun carriere om zeep te helpen! Mss is e matchke spele tege ulle eerste, zal spannend zijn en dan worde de 2 ploege uitgeflote, da hebbe we nog ni gehad.
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

6 maart om 16:54
@ mandevu

ge bent gewoon ne zieligaard. en das al nie slecht he zo een spelers hebben in u reserve ploeg. als bij ulle witsel defour en jovanovic uitvallen valt standard op zijn gat. ik kan mij trouwnes ook nog veel momenten herinneren van gemor en gefluit in het luikse supportersvak voor ze na 25 jaar hun titel nog eens pakte.
voetbal

Re: Anderlecht: contract Diandy, Kouyate terug

Mandevu op 6 maart om 16:27
@Andy Anderlecht echte supporters??? Das e goeke!!! Gelle zij de zieligste supporters van het land. Echte supporters, moedigen altijd hun ploeg aan, maken ambiance ipv gewoon op uw chic stoelke zitte en uw spelers uitfluiten! Gelle moet zelfs bedankt worde als gelle ulle ploeg is aanmoedigd. Fluite gelle de reserve dan ook uit? En spelen Rnic, Losada, Iakovenko, Vlcek, Chatelle, Bulikyn,Suarez, ... goe bij de reserve?
1 2 3 4 5
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes