Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

15 mei 2009
instagram

De supporters van KV Mechelen kunnen tijdens en na de finale van de Beker van België afscheid nemen van Nana Akwasi Asare. De 22-jarige Ghanese linkerflankspeler trekt niet naar Anderlecht, wel naar het Nederlandse FC Utrecht.

Feyenoord haalde Asare in 1999 naar Nederland. In 2004 speelde hij een seizoen op huurbasis bij Antwerp, wat niet echt een succesverhaal werd. Bij KV Mechelen ontpopte Asare zich al snel tot een van de smaakmakers. Met Malinwa speelde hij twee seizoenen op het hoogste niveau.

Asare had bij KV Mechelen nog een contract tot medio 2011. In zijn laatste seizoen was hij aanvoerder. De Ghanese international hoopt Mechelen te kunnen verlaten met een prijs, de Beker van België.

AA Gent wint met 3-1 => 1 euro wordt 41 euro
Standard zegeviert met 1-2 = 1 euro wordt 17 euro
Speel mee en geniet van 55 euro bonus en t-shirt

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

malinwa op 17 mei om 17:43
ik vind het spijtig dat hij vertrekt, maar het moest er ooit is van komen en het is hem gegund voor wat hij voor ons heeft gedaan.
asare is van nature een linksmidden dus eventueel kunnen ze hem bij utrecht daar posteren.
en over de prijs, tja, wie weet het. volgens onze voorzitter moet er nog over een paar belangrijke punten onderhandeld worden, dus de prijs kan daar eventueel 1 van zijn.
in ieder geval denk ik niet dat het ver van 1 miljoen af zal zijn. niet vergeten dat we voor asare en iddi samen maar een 250 000 euro hebben betaald, we doen op financieel vlak in ieder geval een goede zaak.
en dat asare niet naar anderlecht gaat, zal zijn keuze zijn. wss omdat hij bij utrecht enige garanties gehad zal hebben over speelkansen en bij anderlecht niet.
opdracht voor kv is nu om een goeie vervanger te vinden voor asare, en dat zal niet simpel worden.
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

17 mei om 13:14
utreg is groter dan welke belgische club dan ook ...volgend jaar gaan ze oogsten ...meer supporters dan welk belgen clubje dan ook
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

17 mei om 11:14
14:36 Iedereen wil spelen?? Denk dat gij het totaal verkeerd ziet. Niemand buiten de waardeloze buitenlanders wil bij rsca aantreden. En denk wel dat utrecht meergeboden heeft dan dat miljoentje van rsca.
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

17 mei om 11:11
goede keuze van asaré. Die gaat nogwel van zich laten horen. Betere keuze dan anderlecht daar komt hij wellicht wel aan spelen toe. De transferpolitiek van anderlecht is mislukt. Het leegzuigen van de betere spelers van de lagere ploegen door rsca gaat niet meer lukken.
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

16 mei om 15:35
@ Kevin
Je moet hem uiteraard aan't werk gezien hebben maar ik kan je zeggen dat die jongen overloopt van talent. Heeft al menig aanvaller belachelijk gemaakt en doet dit ook met verdedigers als hij mee in de aanval gaat via zijn flank. Gaat een verdediger ( of 2 of 3 ) voorbij alsof ze er niet staan. Zijn schot op doel is nog niet veel soeps maar dan kan aan gewerkt worden. Neem gerust aan dat hij niet bij Utrecht zal blijven maar zolang hij er is zal je aan dit goedlachs toptalent een pak plezier hebben.
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

16 mei om 14:48
Mannekes mannekes, weet er al iemand hoeveel juist da er betaald ga worde?? Ik denk het nie he! Dus lat het rade ernaar en al de zever der rond gewoon zo! Iemand al is over gedacht dat wel is de eigen keuze van de speler zou kunne zijn? Blijkbaar dus nie anderlecht. Spijtig voor hun ma waar zou anderlecht asare uitspele? Gelijk Losada zeker? Nen topper kope en die wa op de bank late rotte! Goei keus Asare! Hij komt zowieso in een betere competitie terecht en als hij de speelkansen krijgt zal hij wel laten zien wa hij waard is!

Malinwa for ever
We're going to win the cup!!!
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

16 mei om 14:36
Ik mag hopen dat iedereen tevreden is nu. Ik ben een anderlechtsupp. en kan niet begrijpen dat iedereen hier nu content is dat hij naar utrecht gaat ipv rsca. Wat is er nu zo verkeerd om in Anderlecht te spelen? De kans is groot dat ze niet zoveel vangen voor asare als dat Anderlecht heeft geboden. Ik bekijk dit nuchter. Als hij niet komt naar rsca is dit zijn goed recht. Om hier dan te zeiken dat Anderlecht slecht zou zijn voor hem of andere zever getuigt van niet al teveel inzicht. Was hij naar Standard, of naar Brugge gegaan is dit begrijpelijk maar naar utrecht. Ik mag hopen dat hij daar zoals zovelen niet verdrinkt en waar staat hij dan? Als hij echt zo goed is zou hij ook op de bank van rsca niet zitten. Dan speelt hij en daarmee uit. Mensen die zo blij zijn dat hij niet naar rsca gaat begrijp ik niet. Of men nu wil of niet, rsca is 1 van de 2 ploegen in België waar iedere speler toch wil spelen.
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

oeoe op 16 mei om 14:35
@kevin
this ne dikke zwarte krabber !!
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

Kevin op 16 mei om 14:14
Welkom in Utrecht Nana Asare! Heeft iemand nog wat meer info over hem? Ben toch wel benieuwd of het echt zo'n toptalent is als wat ik overal lees..Wij hebben namelijk al een Roemeens Inernational als linksback!
voetbal

Re: Nana Asare vertrekt naar FC Utrecht

16 mei om 13:13
iedere kampioen is een dikke nek voor de mieten
1 2 3 4 5
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes