De Witte noemde Geraerts een dikke nul

09 mei 2010
instagram

Club Brugge speelde het begeerde Champions League-ticket kwijt aan rivaal AA Gent, met een 6-2 nederlaag. Na het laatste fluitsignaal was er een incident waarbij Karel Geraerts, Ivan De Witte en Stijn Stijnen een rol speelden.

Karel Geraerts haalde voor de wedstrijd in de media uit naar AA Gent. Samengevat: Gent heeft schrik van Club Brugge, wij staan tien stappen verder. Ivan De Witte, voorzitter van AA Gent en de Pro League, haalde na de 6-2 overwinning verhaal bij Geraerts.

De Witte hield Geraerts voor de spelerstunnel tegen. "Hij zei me dat ik voortaan op mijn woorden moest letten in de pers", legt Geraerts uit. "Hij zei ook: "En witte je bent een dikke nul."

Doelman Stijn Stijnen merkte het gebeuren op en rende naar de spelerstunnel. "Hij moet van de spelers afblijven", aldus Stijnen. De stewards hielden Stijnen weg. Op de vraag of hij boze bedoelingen had, antwoordde Stijnen: "Als ik hem had willen slaan, dan had ik dat ook gedaan. Dat was dus niet het geval."

"Zondag was er telefonisch contact tussen Club-voorzitter Pol Jonckheere,Stijn Stijnen en Ivan De Witte. Het was een goed gesprek, waarin alles werd uitgesproken", laat Luc Verweirder, persverantwoordelijke van Club Brugge weten. "Het incident wordt dan ook door alle partijen defintief geklasseerd."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

buffaloken op 12 mei om 08:26
De Witte heeft er niet slim aan gedaan om te reageren tegen geraerts , maar die van brugge zouden het beter eens tonen op het veld dan in de krant een grote muil op te zetten . Ze zeggen dat Gent het niet verdiend tweede te zijn , maar ze hebben er toch ook moeten voor spelen h (gent dan) . De rezultaten dat brugge tegen gent heeft neergezet dit jaar , als bruggeling zou je dan beter uw bek houden . Bij gent proberen ze toch vooruitgang te boeken en dat kan je van brugge toch niet zeggen . Even opsommen rezultaat tegen gent : brugge-gent 1-0 : gent-brugge 1-1 in competitie . brugge- gent 1-4 en gent-brugge 1-0 de beker . brugge-gent 1-1 en gent-brugge 6-2 play offs . In brugge zijn het slechte verliezers zeker en nog meegeven dat ze in de laatste match nog twee rode kaarten mochten gekregen hebben ook , maar ja het was al erg genoeg zeker . Dus spelers van brugge , muil toe en eens tonen op het plein hoe het moet en niet in de gazet .
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

Blauw-zwarte strop op 10 mei om 23:15
Voor alle duidelijkeheid voor de Buffaloneanderthalers : ik ben geboren en 24 getogen in Gent, woon ondertussen al geruime tijd in de Noorderkempen. Hier zien ze allemaal blauw-zwart. En zoeder oan twijfelen : koumend joar op ulder muile. Buffalohond onder den grond !!
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

Christophe op 10 mei om 21:45
Waar ik het eens wil over hebben als clubfan. Wij hebben dan ook wel meer inkomen, meer toeschouwers, hebben meer bekers,... Wel vraag ik mij af of onze spelers het niet te gemakkelijk opnemen. Grote pr, mooie auto's, ... Ik denk niet dat dit een juist denken vormt. Het zijn een stelletje verwende kleine jongens. Zou het niet beter zijn dat ze pr krijgen naar hun prestaties ? Dan zou je pas terug voetbal zien. Wij verdienen toch ook geen centen als we niet presteren. Geloof me het word hoogtijd dat die mensen eens de ernst van hun werk inzien.
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

Blue White Army op 10 mei om 21:20
@ blauw-warte strop:

6-2 vriendje, 6-2 !!! :-)))

ga nu nog maar wat gaan janken bij je ma, jij hoort niet thuis in Gent want Gent is een VOETBALSTAD!
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

BrusselsBuffalo op 10 mei om 21:17
@ blauwzwarte strop: ja, in 't hiernamaals :-)
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

10 mei om 21:16
't Schoonst van al, De Witte heeft nog gelijk ook! :-))))
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

10 mei om 20:49

"Laat m zijn frustraties uitwerken in een boksring ofzo maar niet op een voetbalveld."

Kzou zeggen, Coulibaly al eens zien spelen? Stijnen moest rood gehad hebben tegen Coulibaly, maar op dat moment moest Coulibaly al van het plein gelegen hebben, dus beetje moderatie aub
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

blauw-zwarte strop op 10 mei om 19:10
Mr. De Witte, na zaterdag wordt alles duidelijk : een pervenue, die het best kan omshreven worden als opgepoetste versie van De meester. Wanneer zien we u in derde klasse spelers provoceren ?
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

blauw-zwarte strop op 10 mei om 19:03
Aan alle Buffalogestoorden : "Tiocfaidh r L". Voor wie geen Iers begrijpt : Our day will come !"
voetbal

Re: De Witte noemde Geraerts een dikke nul

ikke den dikke op 10 mei om 18:09
in elk geval hoor ik nu in het nieuws dat Stijnen aangeklaagd wordt. Groot gelijk, 't is een krapuul dat niet op een voetbalplein thuishoort.
Hij krijgt wellicht stadionverbod, dus zijn carriere zal teneinde zijn.
1 2 3 4 5 6 7 8
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes