STVV stuurt Herman Vermeulen door

09 februari 2006
instagram

Herman Vermeulen is niet langer trainer bij Sint-Truiden. De samenwerking werd per direct beŽindigd. Eddy Raymaekers en Peter Voets nemen voorlopig de leiding over. Dat gebeurde vorig seizoen ook al toen Marc Wilmots de bons kreeg.

Herman Vermeulen belandde vorig seizoen bij AA Gent op een zijspoor na het aantreden van Georges Leekens. Na de winterstop haalde KV Oostende de Limburger binnen als opvolger van Gilbert Bodart. De Kustjongens presteerden beter, maar de degradatie kon niet vermeden worden.

Op Staaien verliep het ook niet denderend. De nieuwe ploeg van Marc Wilmots bakte er weinig of niets van en STVV verkeerde in acute degradatienood. De ex-Rode Duivel mocht zijn koffers pakken. STVV schoof Eddy Raymaekers en Peter Voets naar voor als tijdelijke opvolgers. Technisch directeur Guy Mangelschots vatte ook terug post op de bank.

STVV koos voor Herman Vermeulen als opvolger. De Limburger kreeg een contract voor ťťn seizoen. De Kanaries verkeren echter opnieuw in degradatienood. STVV sprokkelde 18 punten uit 21 wedstrijden en staat op de voorlaatste plaats.

Het doek voor Herman Vermeulen viel na de bekerwedstrijd in Charleroi, op woensdag 8 februari 2006. De Kanaries speelden ondermaats en verloren met 2-0.

Foto (klik voor groter formaat): Eddy Raymaekers, Herman Vermeulen en Peter Voets.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes