Zaak Ye: Igor Nikolovski is een nieuwe naam

20 februari 2006
instagram

In het omkoopschandaal duikt een nieuwe naam op. Verschillende kranten schuiven Igor Nikolovski naar voor. De Macedoniër was vorig seizoen nog libero bij Lierse, maar kreeg er geen nieuw contract. Ex-trainer Paul Put drong er bij het bestuur op aan om Nikolovski toch een contract te geven.

De clubleiding vond echter dat Nikolosvki te vaak in de lappenmand zat, en zijn looneisen waren te hoog. Nikolovski probeerde daarna een contract bij La Louvière te versieren, maar daar kwam niets van in huis. Sindsdien zit hij zonder club.

De 32-jarige Macedoniër schreeuwt zijn onschuld uit. "Ik kan niet geloven wat er nu allemaal wordt gezegd over Lierse en over spelers die wedstrijden vervalsten," aldus Nikolovski. "Ik heb daar nooit wat van gemerkt en nam er zeker niet aan deel."

Igor Nikolovski speelde in zijn land voor Rabotnicki Skopje en Vardar Skopje. Antwerp FC haalde hem in 1996 naar ons land. Na drie seizoenen op de Bosuil trok Nikolovski naar Turkije, waar hij voor Sakarayaspor en Trabzonspor speelde.

Lierse haalde Nikolovski in de zomer van 2001 terug naar België. Na vier seizoenen liep de samenwerking ten einde.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes