Denis Odoi (STVV) wil niet naar Standard

05 december 2010
instagram
Denis Odoi is de laatste weken steeds bij de betere spelers van STVV. Het is dan ook niet onlogisch dat zijn naam ook in andere contreien valt. Maar van Standard moet de 22-jarige Leuvenaar niet weten.

Standard zou interesse hebben in de polyvalente verdediger annex middenvelder van de Truienaars, maar Odoi heeft daar geen oren naar. "Ik denk niet dat ik naar Standard zou gaan", zegt hij aan HLN. "Ik ken Steven Defour, en de mentaliteit bij de Rouches is niet mijn ding. Ik heb liever Belgen rondom mij."

Odoi heeft een Belgische moeder, zijn vader is afkomstig uit Ghana. In de jeugd speelde hij eerste bij Stade Leuven, waar hij werd weggeplukt door Anderlecht. Op 16-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar Racing Genk, om vervolgens zijn geluk te gaan beproeven bij OHL.

Na twee jaar bij de beloften kreeg hij op het eind van het seizoen 2006-2007 zijn kans in de eerste ploeg. Odoi werd er volwaardig lid van de A-kern. Normaal gezien speelt hij op de positie van rechtsachter. In juli 2009 maakte hij de overstap naar Sint-Truidense VV.

Yves Brokken

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes