Rherras - Nys - Wijns

13 januari 2011
instagram
Standard heeft de 17-jarige Faycal Rherras linkeraanvaller teruggehaald uit de jeugd van Club Brugge. De Belg met Marokkaanse roots mag meteen aansluiten bij de troepen van Dominique D’Onofrio, eens die met zijn spelers is teruggekeerd van de stage in het Portugese Almancil.

Lierse geeft op zijn website mee dat het een akkoord heeft bereikt met keeperstrainer Patrick Nijs. De voormalige doelman van FC Brussels speelde in het seizoen 1999-2000 zelf nog op Het Lisp en is een nieuwe toevoeging aan de sportieve staf, die door de komst van Trond Sollied en Herman Vermeulen al grondig werd gewijzigd.

STVV wil graag David Wijns aantrekken. De 24-jarige rechterflankverdediger van tweedeklasser SK Heist is in juni einde contract en stond eerder dit seizoen al in de belangstelling van Sporting Lokeren. Trainer Guido Brepoels verklapte dat hij de komst van Wijns wel ziet zitten.

Yves Brokken

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Rherras - Nys - Wijns

thuurke op 13 januari om 11:07

David Wijns STVV, allez weeral ene aan de lange lijst toe te voegen. Spelers die ze wel willen hebben, maar niet willen betalen, dus gratis. Ik kan ook zo'n lijst maken. Dat ze daar in Haspengouw maar wat verder aanmodderen en de supporters vanalles blijven wijsmaken.

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes