Lukaku kost 30 miljoen euro

16 januari 2011
instagram

Romelu Lukaku en Anderlecht maakten al meerdere keren duidelijk dat een transfer in januari niet aan de orde is. Maar wat als een club met een mooie transfersom komt aandraven? Manager Herman Van Holsbeeck schept duidelijkheid.

"Als er een club komt die twintig miljoen euro biedt, dan houden we Lukaku. Iedereen kent Romelu en iedereen wíl Romelu, maar sommige teams hebben hem niet echt nodig", vertelde Van Holsbeeck tijdens de stage in La Manga aan Goal. Bij een bedrag van 30 miljoen euro zou Anderlecht wel willen praten over een transfer in januari.

Van Holsbeeck merkte op dat onder meer Chelsea, Tottenham Hotspur, Liverpool en Real Madrid belangstelling tonen. Een transfer naar Engeland lijkt meer voor de hand te liggen. Van Holsbeeck: "Daar heb je clubs die dit bedrag voor hem willen neertellen. Hij heeft de kwaliteiten om in die competitie mee te spelen."

Op de vraag of Lukaku ook volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt antwoordde hij: "Het wordt lastig om hem bij Anderlecht te houden. Als kleine jongen was hij al fan van Chelsea. Engeland is zeer waarschijnlijk zijn bestemming."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

Spiro op 18 januari om 14:56
ik denk niet dat anderlecht of anderslecht geen 30 miljoen euro zal krijgen voor lukaku.anderlecht zit in een fantasie wereld en gaat lukaku doen in buitenland.voetbaltechnisch komt romelu te kort.waarom zijn in belgie zo gek op lukaku omdat hij een hele sterke body heeft en meer op kracht speelt dan op techniek.kompany zag direct dat hij in buitenland mee kon omdat vincent echt een goeie voetballer is .kompany rendeert beter op het middenveld dan centraal in de verdediging.nu zien ge kompany,s waarde bij manchester city .vincent had eerst pech met veel blessure,s maar nu is kompany op en top fit en presteert hij geweldig en is hij 60 a 80 miljoen euro waard wil hem wil kopen
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

gunther op 17 januari om 23:42
Als hij effectief zal verkocht zijn voor 25-30milj, zullen jullie ook lachen,.......maar tzal wel groen zijn!
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

17 januari om 20:10
kom kom dikke nekken
30 000 000 droom verder
een gewoon snotter en zo speciaal is die ook niet met zijn inleggerkes
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

chelle op 17 januari om 11:34
Allee vooruit,nu is't al 30 miljoen. Tegen volgend seizoen zullen ze daar al 40 miljoen vragen of wa? Dat ze maar opletten dat als ze zo verder doen dat hij niet weg is in de zomer zoals Defour bij Genk of zoals nog andere spelers hebben gedaan. Als Lukaku het in zijn kop krijgt dat de tijd rijp is om naar Real of Chelsea te gaan,zullen ze volgens mij niet te moeilijk moeten doen in Brussel. 20 miljoen ok,maar 30???
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

17 januari om 11:10
30 MILJOE N whahahahahahahahahhaaaa wie denken ze dat ie is Robin van Persie whahahahaaa
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

paarswit op 16 januari om 22:58
Dat ze hem maar houden, hij is van ons en blijft van ons!!!!!!! En we moeten nog een deel aan die boere van lier geven omdat die daar is opgeleid, zeker den helft............ ,1234 boere van lier
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

michields op 16 januari om 22:40
Lukaku zelf al aan het werk gezien en ik was danig onder de indruk.

Ik denk wel dat Anderlecht hem best nog tijdens de winter houdt en daarna kunnen ze hem toch niet meer houden, dus dan zal het definitieve transferbedrag tegen de 20 miljoen liggen veronderstel ik. Zelf raad ik Lukaku Tottenham aan. Mooie club, die ook Europees speelt, dus ze hebben een ruime kern nodig om al die matchen te spelen, dus daar krijgt hij zeker zijn kans. Beter eerst naar een europese subtopper waar hij toch nog speelgelegenheid krijgt.

KV Mechelen supporter
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

redbull op 16 januari om 21:53
Hiermee wil HVH gewoon zeggen dat Lukaku tijdens de winterstop NIET meer mag vertrekken tenzij er een extreem bedrag op tafel komt. En gelijk heeft hij want voor minder dan 20 mlj gaat hij zeker niet weg na dit seizoen dus dan kunnen ze evengoed wachten tot juni. Een transfer lijkt mij nu ook niet aangewezen dus wanneer een club hem nu echt wil moeten ze maar zwaar dokken.
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

16 januari om 21:51
is vanholsbeeck een paljas ,b l o of wat zo te zien wel ; goed bezig we zullen eens zien wat die pipo uit zijn nek klets waar die eindigt
voetbal

Re: Lukaku kost 30 miljoen euro

boer charel op 16 januari om 21:44
waahhhhhhhh 30000000haaaaaaavanholsbeeck stum ich lech mich kapot
1 2 3
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes