Van der Jeugt vertrekt bij STVV

02 april 2011
instagram

Sven Van der Jeugt is op zoek naar een nieuwe club. De 31-jarige doelman kwam veel aan spelen toe in de reguliere competitie. STVV maakt echter geen gebruik van de optie in zijn contract. Zijn avontuur op Stayen blijft beperkt tot één seizoen.

Na het vertrek van Simon Mignolet en Tom Muyters trok STVV Mark Volders, Sven Van der Jeugt en Laurent Henkinet aan. Volders tekende een contract voor twee seizoenen. Henkinet zette een grote stap vooruit en kreeg al snel een contractverlenging aangeboden.

Volders en Henkinet revalideren van blessuresn en hopen er volgend seizoen terug te staan. STVV heeft ook nog Bram Castro. De voormalige doelman van Roda JC en PSV heeft een aflopend contract. In de play-offs krijgt hij voluit zijn kans. Sven Van der Jeugt mag ontgoocheld in de dug-out plaatsnemen.

Van der Jeugt genoot zijn jeugdopleiding bij KTH Diest, STVV en Anderlecht. Hij maakte zijn competitiedebuut bij Lokeren. Via AA Gent, Zulte Waregem, Lierse en FC Luik belandde hij op Stayen.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Van der Jeugt vertrekt bij STVV

2 april om 15:57
Zoals ik Sven ken, vindt hij wel ergens onderdak. Uiteindelijk heeft hij goed werk geleverd bij de kanaries. Ze moesten immers, dankzij hem klonk de zwanezang eerste klasse in het Frans en in het Duits en blijft STVV o.a. door zijn prestaties in eerste klasse. Sven kan en moet nog altijd mee (kunnen) bij een eerste klasser.

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes