STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

15 augustus 2011
instagram
Pierre-Yves Ngawa heeft zijn contract bij Standard verlengd tot medio 2015. De 19-jarige verdediger, die op rechts en links uit de voeten kan, maakte bij Standard deel uit van de beloftenkern.

Ngawa,
geboren in Luik op 9 februari 1992, hoefde bij Standard niet meteen op speelkansen te rekenen. Hij was een tijd actief bij de jeugd van Tilleur-Luik. De jonge verdediger speelt dit seizoen op huurbasis bij STVV. De Rouches hebben wel de mogelijkheid om de U19-international terug te halen tijdens de winterstop.

Yves Brokken

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

stvver op 16 augustus om 18:13
tom : indd iedereen mag een mening hebben maar beschuldigingen gaan aantijgen is er wel over en zeker tegenover delorge die jongen is een echte stvver , daarmee kan ik niet leven we moeten sereus blijven tegenover onze icoon dat alleen maar voor onze ploeg kiest hoor !!! ik ken hem persoonlijk en kan u zeggen dat hij alles voor zijn ploeg doet , en voor zijn stvv fans ook !!!!!! die jongen verdiend het niet om zo afgebroken te worden dat hij veel geel kaarten moet rapen heeft alles te maken dat hij moet werken en zwoegen om ons ploeg in eerste te houden dt is mijn mening !!!!
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

16 augustus om 09:34
STVV zal serieus moeten oppassen om niet te degraderen nu Dachelet hen in de steek gelaten heeft !
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

tom op 16 augustus om 09:28
stvver:ge moet niet kwaad worden jongen wij zitten op dit moment met het zwakste middenveld uit eerste met technisch beperkte spelers en met lopen en schoppen komen wij er niet.(zie gele kaarten die ze krijgen).let op eh stvver gij moogt uw mening hebben iemand anders ook eh jongen ,hopelijk komt het allemaal wel in orde .
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

stvver op 16 augustus om 02:39
hieronder zedde gij wel een stvv supporter delorge is geen mangelschots manneke diene is in de jeugd te samen begonnen met nicky hayen we mogen content zijn dat diene er nog is !!!!! nicky is met ruzie vetrokken want als het aan mij lach mocht diene ook blijven , sidibe is voor een paar euros meer weg gegaan !!!!! hedde liever dat delorge morgen in ohl speelt en dat we nog eens op ons klote krijgen , blijf gewoon achter u ploeg staan en zeker als ge niets kent van het beleid zwijg dan aub . da moest eruit ze verdekke
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

jos op 15 augustus om 20:23
moesten deze drie geen mangelschots mannekes zijn dan stonden zij al lang niet meer in de ploeg ,aanvallend stelt ons middenveld niks voor of jullie dat graag hebben of niet maar het is zo
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

15 augustus om 19:57
@ Jos: Dus als ge als speler een fout maakt zoals Vince afgelopen zaterdag in Bergen kunt ge ineens niet meer voetballen? Rare interpretatie van voetbal, maar fouten horen erbij...
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

15 augustus om 19:21
Spelers huren vind ik dom !! Na 1 jaar kun je weer bouwen aan nieuwe ploeg ! Degelijk scoutingwerk en dan speler kopen. Tja huren kost alleen maar geld en het brengt niks op. Zoals de meesten zeggen degelijke nummer 10 dringend nodig. Vroeger had je Van moer, Masupust, Chimedza allemaal spelers die een bal konden houden. Nu heb je alleen verdedigende middenvelders die technisch veel te zwak zijn de vele gele kaarten die Delorge en Mennes rapen is daar het duidelijke bewijs van
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

15 augustus om 17:04
Pfff, is een verzwakking ipv versterking... Steek je veel tijd in en je krijgt niets terug ...
Reken daar nog wat beginnersfouten bij en je bent de pineut!!
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

stvver op 15 augustus om 14:43
niets met delorge te maken die jongen doe zijn best en loopt het veld af het is gewoon de ploeg dat nog moet wennen meerdere spelers moeten zich aanbieden om de bal te krijgen , meerdere spelers moeten meer verdedigend denken en op de man verdedigen . dus mensen het ligt zeker niet aan ons middeveld het ligt aan de verdediging kotisch voor mij gewoon te ligt , hadden we cantaluppi en odoi in de ploeg stonden we nu bovenaan 6 doelpunten maken in 3 wedstrijden en 9 tegenkrijgen wil al wel iets zeggen he !!!!
voetbal

Re: STVV huurt Pierre-Yves Ngawa

thuurke op 15 augustus om 13:48
wat kunt ge nu doen met een kwajongen van 19 ? en dan nog voor 1 jaar in godsnaam daar is alleen maar werk aan en dan volgend seizoen terug naar Standard !
Indien jullie daar in Sint-Truiden toch willen versterken haal dan nog enkele goede spelers binnen die reeds
voldoende ervaring hebben opgedaan in 1° klasse zodat jullie weeral niet hoeven te spelen om in 1 ° klasse te blijven want wat ik in Bergen heb gezien van meerdere spelers is huilen met de pet op !!!!!!!
1 2
> >>

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes