Wery Sels en Igor De Camargo naar FC Brussels

20 januari 2005
instagram

FC Brussels heeft zijn versterking voor de aanvalslinie te pakken. De Brusselse club huurt Igor De Camargo van Racing Genk. De 21-jarige Braziliaan deed het vorig seizoen niet onaardig bij degradant Heusden-Zolder (10 d - 33 m), waarop Genk hem snel terughaalde.

De Camargo speelde in Brazilië voor Bonusucceso FC en Estrela FFC. Racing Genk bracht hem in augustus 2000 naar ons land. Hij pakte 8 caps en scoorde een keer. Daarna werd hij aan Heusden-Zolder uitgeleend. De Camargo lag bij Genk nog onder contract tot juni 2006. Hij tekende bij Brussels tot juni 2007.

FC Brussels haalde tijdens de winterstop drie Brazilianen binnen. Twee van deze nieuwkomers zijn al terug op het vliegtuig gezet. Enkel Marcelo mag blijven. Vandaag raakte ook bekend dat Bertrand Crasson zijn schoenen eind deze maand aan de haak hangt. Crasson blijft bij FC Brussels en stapt in de jeugdwerking.

FC Brussels is na de komst van De Camargo nog niet uitgewinkeld. De transfer met middenvelder Wery Sels is bijna in kannen en kruiken. Lierse en Brussels bereikten een akkoord. Sels moet nog enkele details met zijn nieuwe club bespreken. Trainer Emilio Ferrera wordt hiermee op zijn wenken bediend. Hij drong al een tijd aan op de komst van Sels, die sinds 2001 bij Lierse speelt. Het contract van Sels liep dit jaar af. Lierse kon nu nog een kleine transferprijs meepikken. Sels wordt in februari 31 jaar.

KV Oostende begint zich stilaan ook te roeren op de transfermarkt. De Kustjongens praten met Bjorn De Wilde (Lierse) en Marcel Balvindsson (Lokeren), zie transferoverzicht.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes