Karel Geraerts trekt shirt OHL aan

31 augustus 2011
instagram

Oud-Heverlee Leuven heeft op de laatste dag van de eerste transferperiode een grote naam binnengehaald. Karel Geraerts gaat voor drie seizoenen aan de slag in de studentenstad. De 29-jarige middenvelder was bij Club Brugge op een doodlopend spoor beland.

De 20-voudige Rode Duivel deed ervaring op in eerste klasse bij Club Brugge, Lokeren, Standard en opnieuw Club Brugge. In 230 wedstrijden vond hij 32 keer de weg naar doel.

Hij belandde bij Club Brugge op een zijspoor na enkele kritische uitlatingen over de nieuwe bewindsploeg die de macht overnam bij blauw-zwart. Geraerts lag er nog één seizoen onder contract, trainde met de B-kern mee en mocht het Jan Breydelstadion transfervrij verlaten.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

De laatste reacties
voetbal

Re: Karel Geraerts trekt shirt OHL aan

52 jaar STVV supporter op 31 augustus om 23:56
Spijtig STVV. Geen valabele versterking binnengehaald. Retour 2° klasse zal meer kosten. En de huidige kern zal de retour niet kunnen waarmaken. Dus voor meerdere jaren in het vagevuur en amper nog 3000 toeschouwers. Waar is de glorietijd met oa. Toine leenders, Roger Maes, etc... Veel spelers en trainers lachen met U.
voetbal

Re: Karel Geraerts trekt shirt OHL aan

31 augustus om 19:04

Wat ik niet snap: Leuven kan dat wel. Arm STVV. Klaar voor 2e klasse. Mijn abo ga ik niet meer gebruiken, daar ben ik zeker van.

voetbal

Re: Karel Geraerts trekt shirt OHL aan

Blue Army Matthias op 31 augustus om 18:38
@ hieronder - Weet je waar je over spreekt? Geraerts gratis te bekomen maar verdiende +650.000/jaar. Daar zal niet veel van af zijn. Daerden ook bij Leuven aangeboden. 100.000 huur + loon voor Standard Luik. Koopje voor de kanariepietjes. Als Leuven niet in eerste blijft zitten ze met grote kater, financieel.
voetbal

Re: Karel Geraerts trekt shirt OHL aan

31 augustus om 18:30

Goed gedaan STVV!

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes