Real Madrid zorgt niet voor Casillas

26 april 2012
instagram

Iker Casillas behoort tot de clubiconen bij Real Madrid. De vraag is of voorzitter Florentino Perez en trainer José Mourinho er ook zo over denken. Volgens ex-voorzitter Ramon Calderon zijn Perez en Mourinho Casillas liever kwijt dan rijk.

Hij voelt dat er weinig tot geen steun voor is. De dagen gaan voorbij en het lijkt er niet op dat er iets aan wordt gedaan, integendeel", stelt Ramon Calderon.

Volgens Spaanse media zou Real Madrid de doelman willen verkopen, omdat zijn relatie met José Mourinho niet goed is. Casillas vindt het jammer dat de rivaliteit tussen Real Madrid en FC Barcelona zo sterk opgelaaid is. Mourinho zou daarvoor verantwoordelijk zijn.

Er zijn nog twistpunten. Mourinho verkiest een veldspeler als aanvoerder. Casillas loopt echter al jaren met de kapiteinsband rond. Een volgend probleem is het mediaverhaal. Mourinho communiceert liever niet zelf met de pers. Casillas onderhoudt wel een goede relatie met de media.

"Hij voelt zich niet geliefd door toedoen van Florentino Perez en José Mourinho", stelt ex-voorzitter Calderon. "Dat is heel jammer en daar zouden ze wat aan moeten doen. Ze moeten beter voor hem zorgen."

"Het zou gekkenwerk zijn als ze van Casillas af willen", vervolgt Calderon zijn betoog. "Ik zou er eigenlijk niet gek van staan te kijken als dat toch zou gebeuren."

Voor Calderon is José Mourinho de grote boeman in dit verhaal. "Mourinho is mij twee keer aangeboden als trainer, maar ik was bang voor de gevolgen. Daarom heb ik twee keer niet toegehapt."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes