STVV heeft een papieren trainer

12 september 2006
instagram

In de Belgische eerste klasse moet er een trainer op de bank zitten met een Pro Licence-diploma. Bij STVV is dat Eddy Van de Ven, die de vorige twee seizoenen Germinal Beerschot depanneerde. De 54-jarige is trainer van tweedeprovincialer Rapid Leest. Hij verrichtte al scoutingswerk voor de Kanaries.

Thomas Caers volgde tijdens het vorige seizoen Herman Vermeulen op als hoofdtrainer. De 33-jarige Kempenaar wil graag aan de Pro License-cursus deelnemen, maar hij krijgt geen toelating van de voetbalbond, omdat hij te weinig dienstjaren als trainer heeft.

Assistent-trainer Eddy Raymaekers mag de cursus wel volgen. Hij was trainer bij Genenbos, Aarschot en Berkenbos, en hij was keepertrainer bij Aarschot en Oud-Heverlee.

Eddy Van de Ven doet dit seizoen dienst als 'papieren trainer'. Hij was trainer bij Lyra, Hoogstraten en Willebroek-Meerhof. Robert Waseige deed voor het WK 2002 een beroep op zijn diensten als hoofdscout. Van de Ven zat de vorige twee seizoenen ook een tijdje op de bank bij Germinal Beerschot, omdat Marc Brys niet over de nodige papieren beschikte.

 

LC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes