Jacobs haalt Degryse en Joos onderuit

22 mei 2012
instagram

Het VRT-programma Extra Time profileert zich als een van de topprogramma's op het Belgische voetbalfront. Aril Jacobs zou die 'top' liever vervangen door 'flop'. In het weekblad Humo haalt hij stevig uit aan het adres van Filip Joos & co. Volgens Jacobs denken vele voetballers er ook zo over.

De voormalige trainer van Anderlecht schildert voetbalanalisten als Marc Degryse en Filip Joos af als "wereldvermaarde voetbalkenners".

Het programma Extra Time krijgt ook een sneer. "Dat programmaake op maandagavond", stelt Jacobs met veel zin voor sarcasme.

Aril Jacobs vreest niet voor kritiek. "Ik vertolk gewoon de mening van de kleedkamer. Waarom hebben ze (de programmakers van Extra Time, nvdr) de grootste moeite om spelers in hun show te krijgen? Omdat die spelers telkens twee uur in een studio moeten kruipen, waarna ze n minuut mogen spreken - voor de rest moeten ze luisteren naar wat de betweters te zeggen hebben."

"Waarom kiezen we de volgende bondscoach niet uit het panel van Extra Time? Daar zitten toch de mannen die het voetbal hebben uitgevonden?"

C.M.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

Franois Colin

Meer voetbalquotes