Standard wil 18-jarige Lou Wallaert

14 maart 2013
instagram

Standard leent spelers uit of heeft banden met onder meer STVV, Ujpest en Fortuna Sittard. Daar komt nog een Belgische tweedeklasser bij. Roland Duchâtelet schiet het noodlijdende Tubeke te hulp met een cheque van 400.000 euro. Voet aan de grond krijgen in Brussel en spelers uitwisselen maken deel uit van dat verhaal.

De Rouches zijn niet alleen van plan enkele spelers op huurbasis te stallen bij de Waals-Brabantse tweedeklasser. Lou Wallaert krijgt wellicht een kans bij de A-kern van Standard. De 18-jarige middenvelder heeft een basisplaats bij Tubeke en maakt deel uit van de Belgische U18. Wallaert vond in 22 competitieduels twee keer de weg naar doel.

Vorig jaar raakte bekend dat er onderhandelingen liepen tussen Roland Duchâtelet en Johan Vermeersch over een samenwerkingsverband tussen Standard en FC Brussels.

Dat verhaal stierf een stille dood. Brussels rekent nu op de financiële steun van investeerders uit het Midden-Oosten. Standard krijgt voet aan de grond in het Brusselse dankzij het samenwerkingsverband met Tubeke.

C.M.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes