Fanzone

Jonge voetballer: Ruben Scheepers acht jaar

Jonge voetballer: Ruben Scheepers acht jaar

In de ban van het voetbal, de achtjarige Ruben Scheepers zet zijn beste beentje voor bij VKM Sint-Truiden.

Lees meer

Jeugdploeg in de kijker: Tempo Overijse U13

De jeugd is de toekomst! Op deze foto herken je de U13 IP van Tempo Overijse. "Toppers, dreamchasers, hardwork, talent", zeggen hun trainers.

Lees meer

Duivelse foto's in Belgi

Niet alleen op het EK in Frankrijk is het een zwart-geel-rood feest. Duizenden voetbalfans vieren mee in Belgi. Marktpleinen lopen vol. Auto's en huizen krijgen ook een Belgisch kleurtje. Dit leuke en kleurrijke fotoverhaal wordt dagelijks uitgebreid!

Lees meer

Broer en zus fan van Standard

Bij de Gingelomse familie Debruyn-Vandecauter is het al Standard wat de klok slaat. Na papa Koen en zoon Robbe heeft nu ook Saartje de roodwitte microbe te pakken.

Lees meer

Jonas Van Ham wint aanvoerdersband Ruytinx

Jonas Van Ham kreeg maandag leuk nieuws van Oud-Heverlee Leuven in zijn mailbox. De 23-jarige student had namelijk de aanvoerdersband van Bjorn Ruytinx gewonnen. Voetbalbelgie sprak met de gelukkige winnaar.

Lees meer

Vrouwenploeg E. Mechelen Bovelingen Opheers

Het vrouwenvoetbal zit in de lift. De pas opgerichte damesploeg van de Limburgse provincialer Eendracht Mechelen-Bovelingen Opheers in beeld.

Lees meer

Jong talent: Robbe Debruyn

Robbe Debruyn trok deze zomer op voetbalkamp in Grimbergen en werd er verkozen tot beste spelertje van zijn groep.

Lees meer

Racing Genk U9 ploegfoto

De jeugd is de toekomst. Dit zijn de U9 van Racing Genk voor het seizoen 2013-2014 (lijst zie verder). Voetbalbelgie.be wenst deze jonge voetballers een vreugdevol seizoen toe.

Lees meer

The Road to Brazil

"Op weg naar het WK 2014 in Brazili, de kleuren zaten alvast goed", stelt Hasselaar Rob Slegers. Op deze foto staan nog Maarten Moonen en Dave Van Roosendael, bij het Koning Boudewijnstadion.

Lees meer

VKM Sint-Truiden U15 schitteren

De U15 van provincialer VKM Sint-Truiden gingen met de interprovinciale Beker van Belgi aan de haal in Sint-Niklaas. Ze eindigden verrassend als eerste voor Anderlecht, Wommelgem, Zulte Waregem en Waarschoot.

Lees meer

← Archief

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes