Boeken & Gadgets

Sport/Voetbal Magazine abonnement

Een exclusief aanbod, voor bezoekers van Voetbalbelgie.be. Gebruik de onderstaande link en je bekomt Sport/Voetbal Magazine 1 jaar voor slechts 158 euro. Je krijgt er bovendien nog een shirt van de Rode Duivels als cadeau bij.

Lees meer

Voetbalboek: Communiceren moet je leren

Praktijktips voor trainers en coaches! Dit bijzonder informatieve boek reikt de trainer/coach vele vaardigheden aan die nodig zijn voor een effectieve communicatie. Immers, communiceren met de sporter zal altijd een actueel en belangrijk thema blijven om de prestaties positief te be´nvloeden.

Bestel dit voetbalboek in onze voetbalshop voor slechts 26,45 euro.

Lees meer

Voetbalboek: Voetbalconditie

Voetbalconditie maakt de jongste jaren een enorme ontwikkeling door. Dankzij verschillende technische middelen zoals hartslagmeters, GPS, Ipad en andere meetinstrumenten is het inzicht in voetbalwetenschap snel toegenomen.

Koop dit voetbalboek nu voor 45 euro, incl. portkosten.

Lees meer

Voetbalboek: Leren voetballen

In dit werk wordt een spelgerichte methode voor voetbalonderricht voorgesteld. Op een ge´ntegreerde wijze wil het met aangepaste spelsituaties de verschillende componenten van het zo populaire voetbalspel bij de jongeren ontwikkelen.

Koop nu voor 35 euro, inclusief verzending!

Lees meer

De jeugdvoetballer beter begeleiden

Een deskundig team onder leiding van professor Philippaerts van de Universiteit Gent heeft gedurende jaren onderzoek verricht op het gebied van jeugdtraining en heeft hierin werkelijk baanbrekend werk geleverd, waarvan dit boek de neerslag is.

Koop nu voor 20 euro, incl. portkosten!

Lees meer

Basis voor verantwoord trainen

Dit is een standaardwerk dat iedereen die van ver of van dicht met de sport heeft te maken gewoonweg moet hebben. Niet alleen om mee te pronken of omdat het mooi oogt in de stijlvolle boekenkast, maar vooral omdat het een begrijpelijk en gebruiksklaar instrument is om doorzicht te krijgen en om zich te verdiepen in de trainingsleer.

Koop nu voor 53 euro, inclusief verzending!

Lees meer

Jeugdvoetbaltraining

Dit boek is de logische opvolger op Michel Punga's bestseller 'Trainen van jonge voetballers' (2001). De aangeboden trainingen kaderen in een jaarplan en zijn opgesplitst in 3 grote delen: de voorbereiding op de competitie (juni tot augustus), de wedstrijdperiode (september tot december) en de onderhoudsperiode (januari tot mei).

Koop nu voor 42,50 euro, inclusief verzending!

Lees meer

Verleden en Toekomst van het Belgisch Voetbal

Het Belgische voetbal is altijd al ook een beetje oranje gekleurd, met veel Nederlandse voetballers en een pak Nederlandse trainers. Drie van de grootste Hollandse namen die het Belgische voetbal kleur hebben gegeven, zetten in dit boek samen een boom op over verleden, heden en toekomst.

In onze voetbalshop te koop voor 22,50 euro.

Lees meer

Sportrevalidatie - Cryotherapie

Dit boek van Romain Meeusen geeft heldere antwoorden op vragen zoals: welke principes liggen aan de basis van het gebruik? Welke zijn de verschillende toepassingsmethoden? Welke effecten worden bekomen?

Koop nu voor 32,95 euro.

Lees meer

Mentale training in de sport

Toepassing en effecten. Dit boek van Rico Schuijers leert (top)sporters alles over mentale trainingsprogramma's - het behandelt zaken zoals zelfvertrouwen, spanningsniveau's, topvorm, overtraining, mentale druk, kortom alles aspecten die een technisch goede sporter een winnaar maakt.

Koop nu voor 28,95 euro.

Lees meer

Meer artikels →

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes