Tifo & Fans

FOTO'S: Standard Ultras Inferno grootste tifo in BelgiŽ

FOTO'S: Standard Ultras Inferno grootste tifo in BelgiŽ

De Ultras Inferno van Standard Luik vieren dit seizoen hun 20ste verjaardag. Daar hoorde een prachtige tifo bij in de thuismatch tegen AA Gent. 800 vierkante meter, goed voor een nieuw record in het Belgisch voetbal!

Lees meer

Welke Belgische 'kop' komt in de buurt?

De hel van Sclessin, de sfeer die er bij Club Brugge kan heersen. Het lijkt allemaal op klein bier als je de fans van het Marokkaanse Wydad Athletic Club Casablanca aan het werk ziet. Prachtige tifo's en vooral duizenden fans die de decibelmeter tilt laten slaan.

Lees meer

Indrukwekkend: 20.000 fans anti-Red Bull

RB Liepzig is niet bepaald de meest geliefde club van Duitsland. De club van Red Bull-eigenaar Dietrich Mateschitz krijgt flink wat tegenwind.

Lees meer

VIDEO: Schotland The Tartan Army

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen BelgiŽ en Schotland wordt bijgewoond door 44.047 voetbalfans. Daar horen 3.899 supporters van Schotland bij. Die bezoekers zullen het 'Flower of Scotland' uit volle borst meezingen. Hoe klinkt dit lied? Welke tekst hoort daarbij? Voetbalbelgie.be zocht het even uit.

Lees meer

Reportage Belgische fanclub Borussia Monchengladbach

Borussia MŲnchengladbach maakte in de jaren zeventig-tachtig gouden tijden mee. In die periode trokken vele Belgische fans - vooral uit Limburg - naar de BŲkelberg om er te genieten van de unieke sfeer. Die hoogdagen zijn terug. Deze reportage is ook voorzien van een mooie fotospecial.

Lees meer

Tifo Marseille - Olympiakos (fotoreeks)

Kevin Mirallas boekte een verdiende overwinning in de Champions League in het Stade Velodrome van Olympique Marseille. De ultras van de Zuid-Franse club pakten met twee grote tifo's uit. Daar hoorde ook een verwijzing bij naar hun vriendschap met AEK Athene, ťťn van de rivalen van Olympiakos.

Lees meer

Rapid Wien Tornados niet tegen BelgiŽ

De Rode Duivels genieten bij de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Oostenrijk de steun van een 1800-tal supporters. Er worden 60.000 toeschouwers verwacht in Wenen. De Tornados van Rapid Wien zijn daar niet bij. Deze ultras laten de nationale ploeg links liggen. Dat scheelt in decibels.

Lees meer

Video: Fans Club Brugge-Lech Poznan

Augustus 2009. Ruim 1.400 supporters van het Poolse Lech Poznan kleuren het Jan Breydelstadion en de Brugse binnenstad blauw en wit.

Lees meer

Video: Helse toestanden bij Aris Saloniki

Aris Saloniki geniet minder bekendheid dan Olympiakos Piraeus, AEK Athene Panathinaikos, ze kunnen wel rekenen op een vurige twaalfde man. De harde kern laat zich horen ťn zien op de Oost-Tribune van het Kleanthis Vikelides Stadion. Je beleeft er Zuid-Amerikaanse toestanden.

Lees meer

Fotospecial sfeeracties Valencia CF

Het Mestalla Stadion in de Avenida de las Cortes Valencianas biedt plaats aan 55.000 toeschouwers. De supporters van Valencia genieten een uitstekende reputatie voor hun kleurrijke tifo's.

Lees meer

← Archief

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duch‚telet

Meer voetbalquotes