Tifo & Fans

Geen sfeeracties meer bij Club Brugge

Geen sfeeracties meer bij Club Brugge

Na dit seizoen zullen er mogelijk geen tifo's meer te bewonderen zijn bij de thuismatchen van Club Brugge. De sfeergroep Blue Army houdt het in september - bij de viering van het twintigjarige - voor bekeken.

Lees meer

FOTO'S: Standard Ultras Inferno grootste tifo in België

FOTO'S: Standard Ultras Inferno grootste tifo in België

De Ultras Inferno van Standard Luik vieren dit seizoen hun 20ste verjaardag. Daar hoorde een prachtige tifo bij in de thuismatch tegen AA Gent. 800 vierkante meter, goed voor een nieuw record in het Belgisch voetbal!

Lees meer

Welke Belgische 'kop' komt in de buurt?

De hel van Sclessin, de sfeer die er bij Club Brugge kan heersen. Het lijkt allemaal op klein bier als je de fans van het Marokkaanse Wydad Athletic Club Casablanca aan het werk ziet. Prachtige tifo's en vooral duizenden fans die de decibelmeter tilt laten slaan.

Lees meer

Indrukwekkend: 20.000 fans anti-Red Bull

RB Liepzig is niet bepaald de meest geliefde club van Duitsland. De club van Red Bull-eigenaar Dietrich Mateschitz krijgt flink wat tegenwind.

Lees meer

VIDEO: Schotland The Tartan Army

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Schotland wordt bijgewoond door 44.047 voetbalfans. Daar horen 3.899 supporters van Schotland bij. Die bezoekers zullen het 'Flower of Scotland' uit volle borst meezingen. Hoe klinkt dit lied? Welke tekst hoort daarbij? Voetbalbelgie.be zocht het even uit.

Lees meer

Reportage Belgische fanclub Borussia Monchengladbach

Borussia Mönchengladbach maakte in de jaren zeventig-tachtig gouden tijden mee. In die periode trokken vele Belgische fans - vooral uit Limburg - naar de Bökelberg om er te genieten van de unieke sfeer. Die hoogdagen zijn terug. Deze reportage is ook voorzien van een mooie fotospecial.

Lees meer

Tifo Marseille - Olympiakos (fotoreeks)

Kevin Mirallas boekte een verdiende overwinning in de Champions League in het Stade Velodrome van Olympique Marseille. De ultras van de Zuid-Franse club pakten met twee grote tifo's uit. Daar hoorde ook een verwijzing bij naar hun vriendschap met AEK Athene, één van de rivalen van Olympiakos.

Lees meer

Rapid Wien Tornados niet tegen België

De Rode Duivels genieten bij de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Oostenrijk de steun van een 1800-tal supporters. Er worden 60.000 toeschouwers verwacht in Wenen. De Tornados van Rapid Wien zijn daar niet bij. Deze ultras laten de nationale ploeg links liggen. Dat scheelt in decibels.

Lees meer

Video: Fans Club Brugge-Lech Poznan

Augustus 2009. Ruim 1.400 supporters van het Poolse Lech Poznan kleuren het Jan Breydelstadion en de Brugse binnenstad blauw en wit.

Lees meer

Video: Helse toestanden bij Aris Saloniki

Aris Saloniki geniet minder bekendheid dan Olympiakos Piraeus, AEK Athene Panathinaikos, ze kunnen wel rekenen op een vurige twaalfde man. De harde kern laat zich horen én zien op de Oost-Tribune van het Kleanthis Vikelides Stadion. Je beleeft er Zuid-Amerikaanse toestanden.

Lees meer

← Archief

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes