Trainingskampen

Spanje - Futbol Salou Soccer Center

Een sportcomplex voor duimen en vingers van af te likken, zowel voor profclubs als amateurs als jeugdclubs. Zes voetbalvelden, zowel natuurlijk als kunstgras, fitness, vergaderzaal, meerdere overnachtingsformules. Futbol Salou kan je bovendien combineren met een bezoek aan FC Barcelona, op amper een uurtje rijden met de bus.

Lees meer

Frankrijk - Clairefontaine Parijs

Trainingskamp in het Centre Technique National Fernand Sastre, Clairefontaine Parijs. Een topaccomodatie in het groen, in de buurt van Parijs en Disneyland Paris. 9 trainingsvelden, zwembaden, gym, sauna, fitness, restaurant. Prijzen op aanvraag.

Lees meer

Spanje - Barcelona Gracia

Onze samenwerking met CE Europa, de derde club van Barcelona, werpt vruchten af. Een trainingskamp in het hartje van deze wereldstad is het resultaat. Prijzen op aanvraag.

Lees meer

Engeland - Coventry, Birmingham

Trainingskamp in het Engelse Coventry-Birmingham. Een stijlvol en modern uitgerust hotel in combinatie met vijf uitstekende oefenvelden Prijzen op aanvraag.

Lees meer

Tsjechië - Praag, Roudnice nad Labem

Op voetbalstage in Roudnice nad Labem, op een steenworp van 'de Gouden Stad' Praag. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Voor alle voetbalploegen: jong, oud, prof, amateur, mannen- of vrouwenvoetbal.

Lees meer

Turkije - Emiran Hotel en Spa

Trainingskamp in Antalya, Turkije. Een prachtige accomodatie met 8 trainingsvelden, rustige locatie, binnen- en buiten zwembaden, all inclusive. Speciale aanbieding: 449 euro per persoon, 6 dagen/5 nachten.

Lees meer

Cyprus - Stage in Paphos

Trainingskamp in het oefencomplex van de Spaanse subtopper Villareal CF. Prijzen op aanvraag.

Lees meer

Spanje - Academie Villareal CF

Trainingskamp in het oefencomplex van de Spaanse subtopper Villareal CF. Prijzen op aanvraag.

Lees meer

Duitsland - Dusseldorf Westfalen

Dit trainingskamp nabij Düsseldorf beschikt onder meer over kunstgrasvelden, fitness, sauna en tennisvelden. Prijzen op aanvraag.

Lees meer

Italië - Rome Coni

The Acquacetosa 'Giulio Onesti' Centre in Rome is geschikt voor vele sporten met een oppervlakte van 25 hectare. Prijzen op aanvraag.

Lees meer

Meer artikels →

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes