Voetbalbabes

Nieuwe WAG bij Club Brugge

Nieuwe WAG bij Club Brugge

Op de laatste dag van de wintermercato trok Club Brugge Dorin Rotariu aan. De Roemeense flankspeler komt over van Dinamo Boekarest. Zijn vriendin Floris Costinea zakt mee naar België af.

Lees meer

WAG: Liverpool-keeper heeft nieuw lief

WAG: Liverpool-keeper heeft nieuw lief

Loris Karius kreeg van Jürgen Klopp de kans om zich te tonen in het eerste elftal van Liverpool FC. Maar de Duitse doelman maakte geen al te beste indruk en mag nu terug vanuit de dug-out naar de prestaties van Simon Mignolet kijken. Zijn nieuwe vriendin kan thuis voor wat afleiding zorgen.

Lees meer

WAG: Vriendin van KRC Genk-speler populair

WAG: Vriendin van KRC Genk-speler populair

Luna Stevens maakt naam op Instagram. De 20-jarige vriendin van Sandy Walsh telt bijna 30.000 volgers. Dat is mooi meegenomen want ze verdiend haar boterham als model en danseres.

Lees meer

VOETBALBABE: Is dit de knapste scheidsrechter?

De arbitrage in België ligt weer onder vuur. Het is echter niet allemaal kommer en kwel in de wereld van de scheidsrechters. De Engelse Daily Mirror zet Ekaterina Kostjunina in de kijker.

Lees meer

Voetbalbabe: Alba Casillas, de nicht van

Iker Casillas voorstellen hoeft niet. Hij was jarenlang het uithangbord van Real Madrid en de Spaanse nationale ploeg. In de nadagen van zijn carrière staat hij onder de lat bij FC Porto.

Lees meer

Komt deze WAG naar Club Brugge?

Het Champions League-avontuur van Club Brugge begint op woensdag 14 september met een thuismatch tegen Leicester City. Het is niet alleen uitkijken naar Jamie Vardy en zijn ploegmaten. Misschien zakt ook Klaudia Adamczyk naar België af.

Lees meer

Voetbalbabe: Maria Muntaner

Marco Asensio werd aan Real Mallorca en Espanyol uitgeleend en liet deze zomer al mooie dingen zien in het shirt van Real Madrid. De 20-jarige aanvallende middenvelder ziet zijn vriendin echter met de meeste aandacht aan de haal gaan.

Lees meer

Voetbalbabe: Viktoria Varga, mevrouw Pellè

Graziano Pellè zit in de definitieve selectie van Italië voor het EK in Frankrijk. De spits van Southampton scoort niet alleen op het veld, maar ook ernaast. Hij heeft een relatie met de Hongaarse Viktoria Varga.

Lees meer

Topmodel toont haar liefde voor Real Madrid

Groot feest bij Real Madrid. De Koninklijke maakte de uitschuiver bij Wolfsburg goed met een klinkende 3-0 zege in het eigen Santiago Bernabeu-stadion. Het Paraguyaanse fotomodel Mirtha Sosa zat ook in de tribune.

Lees meer

Voetbalbabe: Laura Barth, Juventus TV

Laura Barth werd in augustus 2015 presentatrice bij het clubkanaal van het Italiaanse Juventus. Als model verscheen ze op de cover van onder andere Vogue en was ze het gezicht voor bekende merken als Mercedes, Canon, Danone en L'Oreal.

Lees meer

← Archief

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes