WK 2014

Duitsers hebben wereldbeker beschadigd

De Duitsers hebben hun wereldtitel iets te heftig zitten vieren. Tijdens het feesten is de trofee beschadigd. "Er is een klein stukje afgebroken", zegt bondsvoorzitter Wolfgang Niersbach in Der Spiegel.

Lees meer

FIFA zorgt voor wrok en haat

Luis Suarez kreeg een schorsing van vier maanden na zijn beet in de schouder van Giorgio Chiellini. Josť Mujica, de president van Uruguay, blijft met vuur spuwen naar de FIFA.

Lees meer

FIFA legt Gouden Bal van Messi uit

Lionel Messi werd verkozen tot beste speler van het WK 2014. Een bekroning die verbazing wekte. Messi stak er niet met kop en schouders bovenuit. Zelfs FIFA-voorzitter Sepp Blatter was verwonderd. Nu klinkt er een ander verhaal bij de wereldvoetbalbond.

Lees meer

Groot feest bij Die Mannschaft (VIDEO)

Gisteren keerden de Duitsers triomfantelijk terug naar het eigen land om de wereldbeker aan het publiek te tonen. Een plezante bedoening met veel volk, en een gekke Mannschaft.

Lees meer

Messi luistert niet naar de coach (VIDEO)

De Argentijnse bondscoach Sabella gaf zijn spelers nog wat richtlijnen tijdens de pauze in de verlengingen. Lionel Messi had geen zin in die informatie en stapte doodleuk weg.

Lees meer

Neuer verdient ook de prijs van Messi

Manuel Neuer won de wereldbeker met Duitsland en werd na de finale uitgeroepen tot ĎBeste keepers op het WK 2014í. Lionel Messi kreeg de beker van de ĎBeste speler op het WKí. De cijfers geven echter wat anders aan.

Lees meer

Hummels: Duitsland kende geluk

Duitsland viert feest, ArgentiniŽ rouwt. Mats Hummels lachtte na de 1-0 zege zijn tanden bloot. De Duitse verdediger bleef wel met beide voeten op de grond staan.

Lees meer

WK 2014 met 3.429.873 toeschouwers

Enkele tellen na de finale pakte de FIFA met een aantal cijfers uit. De organisatie verkocht liefst 3.429.873 tickets. Dat is goed voor de tweede plaats aller tijden.

Lees meer

Jan Mulder weet wie het WK gaat winnen

Het WK zit in de laatste rechte lijn. BraziliŽ en Nederland strijden vandaag voor de bronzen medaille. Morgen is het volle bak met de finale tussen Duitsland en ArgentiniŽ. Analist Jan Mulder twijfelt niet: Duitsland pakt de cup.

Lees meer

Argentijnse coach ziet Duitsland als favoriet

Zondag is er de finale van het WK tussen Duitsland en ArgentiniŽ. De bondscoach van de Zuid-Amerikanen, Alejandro Sabella, legt de favorietenrol volledig bij de Duitsers.

Lees meer

← Archief

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes