Silvio Proto stuurt Chelsea wandelen

Silvio Proto, de huidige nummer één bij de Rode Duivels, heeft een aanbieding van Chelsea FC naast zich neergelegd. Jose Mourinho zag in de doelman van La Louvière de ideale doublure van Peter Cech. Proto gaf eerder al aan dat hij voor een club kiest waar hij veel aan spelen toekomt. Zijn voorkeur gaat uit naar een Belgische topclub.


Voor La Louvière is de weigering van Proto geen goed nieuws. De Wolven hadden financieel een goede zaak kunnen doen. La Louvière vraagt 625.000 euro. Anderlecht wil Proto binnenhalen, maar is niet bereid dit bedrag op tafel te leggen. Chelsea had daar ongetwijfeld minder moeite mee gehad.


Gerelateerde artikels:


La Louvière vraagt 625.000 euro voor Proto
Silvio Proto wil in België blijven

Categorieën
Voetbalnieuws

Antwoord

*

*

GERELATEERD