Aad de Mos wil bij Vitesse blijven

Aad de Mos heeft het naar zijn zin bij Vitesse. De 59-jarige Hagenaar hoopt op een langer verblijf in Arnhem. “Ik wil hier niet alleen zaaien, maar ook oogsten,” vertelde hij op Omroep Gelderland.


Vitesse had eerst Johan Boskamp voor ogen als opvolger van Edward Sturing. De Nederlandse voetbalbond verleende hiervoor geen goedkeuring, omdat Boskamp niet in het bezit is van een ProLicense-diploma. Vitesse klopte daarna op de deur bij Aad de Mos.


“Mij maakt het niet uit of we in november praten over een langer verblijf of in de winterstop,” aldus De Mos. “Ik wil hier gewoon graag mijn werk afmaken.”


Aad de Mos boekte zijn grootste successen als trainer bij KV Mechelen, met in 1988 de winst van de Europa Cup II. Bij Ajax, Anderlecht, PSV en Werder Bremen boekte De Mos wisselend succes. Daarna ging hij aan de slag in het Midden-Oosten, bij Al-Hilal en de Verenigde Arabische Emiraten.

Categorieën
Voetbalnieuws

Antwoord

*

*

GERELATEERD