Nieuw stadion Anderlecht in Neerpede

De stadionplannen van Anderlecht krijgen een nieuwe wending. De uitbreiding van het huidige Constant Vanden Stock-stadion lijkt uitgesloten, omdat de gemeente tegen dit idee gekant is. Burgemeester Simonet acht de bouw van een stadion met 50.000 plaatsen wel mogelijk in Neerpede.


Er zouden vier mogelijke lokaties voor een nieuw stadion mogelijk zijn. Burgemeester Simonet verwacht dat een verhuis naar Neerpede, langs de autosnelweg, de grootste kans maakt. Voor de Paasvakantie zou er meer duidelijkheid moeten zijn over dit dossier. Zonder onvoorziene omstandigheden zou Anderlecht in 2012 in een nieuw stadion kunnen spelen.


Geen uitbreiding stadion Anderlecht
Vercauteren blijft trainer van RSCA
Groningen heeft nieuw stadion nodig

Categorieën
Voetbalnieuws

Antwoord

*

*

GERELATEERD