Patrick Teppers (45) voetbalt verder

Hij draafde jarenlang mee op het middenveld bij Winterslag, SV Waregem, Seraing, STVV en Heusden-Zolder, anno 2009 weet Patrick Teppers nog altijd niet van ophouden. De 45-jarige linkspoot ruilt de Limburgse provincialer Reppel na dit seizoen in voor Sporting Grote Brogel.


Teppers speelde Europees voetbal met SV Waregem en Seraing. Na vijf seizoenen bij Sint-Truiden zette hij een stap terug. De man met de dodelijke vrije trap werd speler-trainer bij bevorderingsclub Verbroedering Maasmechelen. Die combinatie bleef niet lang duren. Hij was nog te veel speler.


“Zo lang de knoken het toelaten, wil ik zelf tegen dat balletje trappen”, vertelde Teppers lachend. Op zijn 40ste ging Teppers voor het eerst in het buitenland aan de slag, bij Wilhelmina 08 Weert. De Bocholtenaar keerde daarna terug naar België bij Racing Reppel. Na het huidige seizoen trekt Patrick Teppers het shirt aan van derdeprovincialer Sporting Grote Brogel.


Interview Teppers: liefde voor de bal
Patrick Teppers voetbalt nog altijd
Patje Teppers is nog niet uitgevoetbald


{banner keyword=albelli_box}

Categorieën
Voetbalnieuws

Antwoord

*

*

GERELATEERD