Antwerp lust berichtgeving in krant niet

12-04-2021 14:42

Antwerp lust berichtgeving in krant niet

Moet Luciano D’Onofrio opkrassen? Is het einde in zicht voor Vedran Runje en onder meer Frédéric Leidgens? Bij Antwerp FC zijn ze niet te spreken over de berichtgeving in enkele media.

“De club en zijn management neemt afstand van de vele onjuiste beweringen welke worden gesteld in het artikel verschenen in Gazet van Antwerpen”, laat de clubleiding weten. “De afgelopen jaren heeft de club een onwaarschijnlijk groeitraject gerealiseerd met de gekende resultaten als gevolg.”

“Resultaten op zowel sportief vlak als op vlak van infrastructuur en organisatie. Gepaard met dit enorme groeitraject wordt ook deze club geconfronteerd met structurele en operationele werkpunten. Deze werkpunten hebben wij nooit miskend en zijn een continue aandachtspunt in de dagdagelijkse operationele werking van de club. Deze kritische kijk en de constante wil om te verbeteren zijn de bouwstenen van het Antwerp op vandaag.

De sportieve doelstellingen werden steeds héél professioneel ingevuld. We kunnen terecht trost zijn op het traject van de voorbije jaren en ook dit seizoen worden goede sportieve resultaten neergezet: de bekerwinst, Europese overwintering alsook de actuele plaats in de rangschikking.

Gegeven deze uitzonderlijke sportieve context betreuren wij dan ook ten zeerste dat dit artikel de interne werking van de club op negatieve en verkeerdelijk wijze naar voor brengt. En dit op een cruciaal moment in de huidige competitie. De club benadrukt allerminst de tonaliteit en bedenkelijke tot foutieve inhoud van dit artikel te kunnen waarderen en beschouwt deze als compleet misplaatst. Dit bericht geldt als enige reactie vanuit de club. De focus ligt opnieuw volledig op de sportieve uitdaging van de komende weken.”

LEES MEER OVER:

Antwerp FC

Luciano D'Onofrio

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Menig supporter van STVV maakte zich of haar zorgen. Na het vertrek van Matte Smets,...

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

48 jaar in tweede of derde klasse. Union St-Gilloise keerde na die ellenlange tijd niet...

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Anderlecht moet verder zonder Zeno Debast. Sporting CP betaalt 15,5 miljoen euro. Als de Rode...

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

De Rode Duivels sneuvelden op het EK 2024 na vier matchen, waarin ze slechts twee...