Boskamp neemt het op voor Derksen

30-04 14:36

Boskamp neemt het op voor Derksen

Johan Derksen vertelde in het VI-programma Vandaag Inside dat hij een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars. Een dag later stelde hij dat er geen sprake was van penetratie. Johan Boskamp zat vaak met Derksen – die 800.000 euro per jaar opstreek – aan de praattafel en neemt het voor zijn collega op.

In Koffie met Boskamp op het YouTube-kanaal van Vandaag Inside geeft Boskamp aan dat Derksen ‘al tien keer’ heeft gezegd te zullen stoppen. “Ik heb de uitzending zelf niet gezien, want ik deed de Champions League-analyse. Maar de kranten in België staan er ook helemaal vol van”, reageert Johan Boskamp.

Hij heeft de uitspraken wel meegekregen. “Ik mag het niet zeggen, maar ik moest toch glimlachen. Want wat hij vertelde, heeft hij zeker niet gedaan. Ik hoorde dat hij het wat afzwakte, maar ik ken hem zo lang: hij heeft het echt niet gedaan.”

“Ik heb geen idee waarom hij het gezegd heeft. Het is zo’n leuk programma, maar daar zo’n kloteopmerking is het programma naar de klote”, aldus Boskamp, die benadrukt dat Derksen uit de bocht is gevlogen. “Johan is een wereldgozer, maar dat had hij niet moeten doen. Ik geloof niet dat hij dat gedaan heeft. In deze tijd kun je dit soort dingen niet meer zeggen, ik weet nog steeds niet waarom hij het heeft gezegd. Ik geloof er geen reet van. Dat meen ik echt. Ik ken hem veel te goed: hij heeft het niet gedaan. Nooit. Maar het belangrijkste was dat er zo om werd gelachen.”

Boskamp vindt het jammer dat het programma is stopgezet. “Het is jammer, want er was geen enkel programma als Vandaag Inside.” Volgens Boskamp staat echter niet vast dat Derksen afzwaait van de mediawereld. “Johan is een apart geval. Ik twijfel er nog steeds aan, want de tv is zijn leven. Dat voelde ik als ik erbij zat.”

LEES MEER OVER:

Eredivisie

Johan Boskamp

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

AA Gent heeft de eindwinst in Play-off 2 bijna beet. Hein Vanhaezebrouck haalde opgelucht adem...

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Vorig jaar bereidde hij zich op de clash tussen Lierse Kempenzonen en RWDM. Mathias Delorge...

Wat is er van Maxime Dupé?

Wat is er van Maxime Dupé?

Maxime Dupé won met Toulouse de Coupe de France en had er een basisplaats. De...

Razend spannende titelstrijd zonder play-offs

Razend spannende titelstrijd zonder play-offs

In België maak je na dertig speeldagen als zesde nog kans op de landstitel. De...