Boskamp neemt het op voor Derksen

30-04-2022 14:36

Boskamp neemt het op voor Derksen

Johan Derksen vertelde in het VI-programma Vandaag Inside dat hij een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars. Een dag later stelde hij dat er geen sprake was van penetratie. Johan Boskamp zat vaak met Derksen – die 800.000 euro per jaar opstreek – aan de praattafel en neemt het voor zijn collega op.

In Koffie met Boskamp op het YouTube-kanaal van Vandaag Inside geeft Boskamp aan dat Derksen ‘al tien keer’ heeft gezegd te zullen stoppen. “Ik heb de uitzending zelf niet gezien, want ik deed de Champions League-analyse. Maar de kranten in België staan er ook helemaal vol van”, reageert Johan Boskamp.

Hij heeft de uitspraken wel meegekregen. “Ik mag het niet zeggen, maar ik moest toch glimlachen. Want wat hij vertelde, heeft hij zeker niet gedaan. Ik hoorde dat hij het wat afzwakte, maar ik ken hem zo lang: hij heeft het echt niet gedaan.”

“Ik heb geen idee waarom hij het gezegd heeft. Het is zo’n leuk programma, maar daar zo’n kloteopmerking is het programma naar de klote”, aldus Boskamp, die benadrukt dat Derksen uit de bocht is gevlogen. “Johan is een wereldgozer, maar dat had hij niet moeten doen. Ik geloof niet dat hij dat gedaan heeft. In deze tijd kun je dit soort dingen niet meer zeggen, ik weet nog steeds niet waarom hij het heeft gezegd. Ik geloof er geen reet van. Dat meen ik echt. Ik ken hem veel te goed: hij heeft het niet gedaan. Nooit. Maar het belangrijkste was dat er zo om werd gelachen.”

Boskamp vindt het jammer dat het programma is stopgezet. “Het is jammer, want er was geen enkel programma als Vandaag Inside.” Volgens Boskamp staat echter niet vast dat Derksen afzwaait van de mediawereld. “Johan is een apart geval. Ik twijfel er nog steeds aan, want de tv is zijn leven. Dat voelde ik als ik erbij zat.”

LEES MEER OVER:

Eredivisie

Johan Boskamp

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Menig supporter van STVV maakte zich of haar zorgen. Na het vertrek van Matte Smets,...

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

48 jaar in tweede of derde klasse. Union St-Gilloise keerde na die ellenlange tijd niet...

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Anderlecht moet verder zonder Zeno Debast. Sporting CP betaalt 15,5 miljoen euro. Als de Rode...

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

De Rode Duivels sneuvelden op het EK 2024 na vier matchen, waarin ze slechts twee...