Contract ontbonden na discussie met Mehdi Bayat

01-03 18:50

Contract ontbonden na discussie met Mehdi Bayat

Steeven Willems maakt geen deel meer uit van Sporting Charleroi. De 31-jarige Fransman lag nog drie maanden onder contract. Na een discussie met CEO Mehdi Bayat werd de samenwerking per direct stopgezet.

De linksvoetige verdediger was aan zijn negende seizoen bij de Zebra’s bezig. Steeven Willems kwam in 158 wedstrijden aan 3 doelpunten en 4 assists. “Met zijn goede humeur en professionaliteit drukte hij in die periode zijn stempel bij onze club”, laat Sporting Charleroi weten. “De staf, het management en de hele Zebra-familie wensen Steeven nog veel succes en bedanken hem voor alles wat hij in die lange tijd voor de club heeft betekend.”

Zijn afscheidsbrief:

“Beste supporters,

Met grote droefheid meld ik vandaag het einde van mijn avontuur bij Sporting.

Na deze negen jaar aan jullie zijde te hebben doorgebracht, kan ik vandaag echt zeggen dat ik een echte Carolo ben geworden. Het is des te moeilijker voor mij om afscheid van je te nemen, omdat ik echt heel erg gehecht ben aan de club, aan jullie…

Ik ben erg teleurgesteld over dit seizoen, over mijn niet-gerealiseerde persoonlijke doelen, of zelfs over de manier waarop het voor mij afloopt bij Sporting…

Maar hoe kun je al die prachtige jaren aan je zijde vergeten?! Toen ik bij de club aankwam, was ik een jongen die zijn weg zocht, vol motivatie en het verlangen om het goed te doen, maar onwetend van veel dingen in het leven.

Vandaag kan ik met trots zeggen dat ik dankzij jou, dankzij al deze ervaring binnen de club, een vervuld en gelukkig man ben. Daarvoor, en uit de grond van mijn hart, wilde ik je heel erg bedanken!!

Bedankt voor al deze goede tijden, bedankt voor je steun, bedankt voor je respect en vooral bedankt voor deze liefde voor de trui die je hebt en die je aan mij hebt doorgegeven.

Ik zal vanaf nu voor altijd een Carolo blijven!

Ook wil ik de club bedanken voor dit prachtige avontuur! Je gaf me je vertrouwen en ik gaf mezelf lichaam en ziel, zo goed als ik kon.

We groeiden samen op, beleefden uitzonderlijke momenten… Ik raakte gehecht aan zoveel mensen in de club dat het voor mij onmogelijk zou zijn om iedereen te noemen zonder iemand te vergeten. Daarom, bedankt voor alles… echt!

Dit is slechts een afscheid van jou, geen afscheid. Ik voel dat mijn lot me terug zal brengen naar Charleroi. In afwachting van dit moment wens ik jullie allemaal heel veel geluk en geluk voor de toekomst!

Ik hoop van harte dat de inspanningen van al die jaren hun vruchten zullen afwerpen en zullen leiden tot een titel. Je hebt het zo verdiend!!!

Tot snel, Carolo mensen.

Ik hou van je.

En ik zal je nooit vergeten!!!

Steven.

LEES OOK: DOSSIER: Overzicht transfers zomer 2022 – België Jupiler Pro League

LEES MEER OVER:

Sporting Charleroi

Transfers

Nieuwsbrief

Specials

FOTO’S: Mooi eerbetoon voor Lon Polleunis

FOTO’S: Mooi eerbetoon voor Lon Polleunis

Lon Polleunis speelde zich bij STVV en RWDM in de kijker, won in 1968 de...

Koita en Kums staan op 1

Koita en Kums staan op 1

Aboubakary Koita lukte een hattrick tegen Racing Genk en komt zo aan zes doelpunten. De...

STVV’er Rein Van Helden was ballenjongen bij KRC Genk

STVV’er Rein Van Helden was ballenjongen bij KRC Genk

Derbytime voor KRC Genk en STVV. De bal gaat zondag om 13u30 aan het rollen...

Fink met goed gevoel naar RC Genk-STVV

Fink met goed gevoel naar RC Genk-STVV

Zondag staat de derby tussen Racing Genk en STVV op de agenda. Bij de supporters...

Dossier: Overzicht Transfers zomer 2023 – België Jupiler Pro League

Dossier: Overzicht Transfers zomer 2023 – België Jupiler Pro League

Geen Noa Lang meer in de Belgische Jupiler Pro League. Calvin Stengs en Mike Trésor...