Contract ontbonden na discussie met Mehdi Bayat

01-03 18:50

Contract ontbonden na discussie met Mehdi Bayat

Steeven Willems maakt geen deel meer uit van Sporting Charleroi. De 31-jarige Fransman lag nog drie maanden onder contract. Na een discussie met CEO Mehdi Bayat werd de samenwerking per direct stopgezet.

De linksvoetige verdediger was aan zijn negende seizoen bij de Zebra’s bezig. Steeven Willems kwam in 158 wedstrijden aan 3 doelpunten en 4 assists. “Met zijn goede humeur en professionaliteit drukte hij in die periode zijn stempel bij onze club”, laat Sporting Charleroi weten. “De staf, het management en de hele Zebra-familie wensen Steeven nog veel succes en bedanken hem voor alles wat hij in die lange tijd voor de club heeft betekend.”

Zijn afscheidsbrief:

“Beste supporters,

Met grote droefheid meld ik vandaag het einde van mijn avontuur bij Sporting.

Na deze negen jaar aan jullie zijde te hebben doorgebracht, kan ik vandaag echt zeggen dat ik een echte Carolo ben geworden. Het is des te moeilijker voor mij om afscheid van je te nemen, omdat ik echt heel erg gehecht ben aan de club, aan jullie…

Ik ben erg teleurgesteld over dit seizoen, over mijn niet-gerealiseerde persoonlijke doelen, of zelfs over de manier waarop het voor mij afloopt bij Sporting…

Maar hoe kun je al die prachtige jaren aan je zijde vergeten?! Toen ik bij de club aankwam, was ik een jongen die zijn weg zocht, vol motivatie en het verlangen om het goed te doen, maar onwetend van veel dingen in het leven.

Vandaag kan ik met trots zeggen dat ik dankzij jou, dankzij al deze ervaring binnen de club, een vervuld en gelukkig man ben. Daarvoor, en uit de grond van mijn hart, wilde ik je heel erg bedanken!!

Bedankt voor al deze goede tijden, bedankt voor je steun, bedankt voor je respect en vooral bedankt voor deze liefde voor de trui die je hebt en die je aan mij hebt doorgegeven.

Ik zal vanaf nu voor altijd een Carolo blijven!

Ook wil ik de club bedanken voor dit prachtige avontuur! Je gaf me je vertrouwen en ik gaf mezelf lichaam en ziel, zo goed als ik kon.

We groeiden samen op, beleefden uitzonderlijke momenten… Ik raakte gehecht aan zoveel mensen in de club dat het voor mij onmogelijk zou zijn om iedereen te noemen zonder iemand te vergeten. Daarom, bedankt voor alles… echt!

Dit is slechts een afscheid van jou, geen afscheid. Ik voel dat mijn lot me terug zal brengen naar Charleroi. In afwachting van dit moment wens ik jullie allemaal heel veel geluk en geluk voor de toekomst!

Ik hoop van harte dat de inspanningen van al die jaren hun vruchten zullen afwerpen en zullen leiden tot een titel. Je hebt het zo verdiend!!!

Tot snel, Carolo mensen.

Ik hou van je.

En ik zal je nooit vergeten!!!

Steven.

LEES OOK: DOSSIER: Overzicht transfers zomer 2022 – België Jupiler Pro League

LEES MEER OVER:

Sporting Charleroi

Transfers

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Belgische spelers in de elf: Anderlecht bovenaan, Union onderaan

Belgische spelers in de elf: Anderlecht bovenaan, Union onderaan

Anderlecht wordt wel eens een Deense ploeg genoemd, STVV een Japans team. De cijfers tonen...

Zonder Hans Vanaken 4 ruime overwinningen

Zonder Hans Vanaken 4 ruime overwinningen

Nicky Hayen kon tegen Anderlecht geen beroep doen op Hans Vanaken. Een keelontsteking. Club Brugge...

Dolberg op de dool: 3 goals in 19 matchen

Dolberg op de dool: 3 goals in 19 matchen

Geen doelpunt tegen Antwerp, ook niet tegen Club Brugge. In de rangorde van Brian Riemer...

Magere cijfers voor Noa Lang

Magere cijfers voor Noa Lang

Na twee seizoenen bij Club Brugge klonk er veel grootspraak. Noa Lang was te goed....