Cristiano Ronaldo beter niet laten terugkeren?

24-10 19:56

Cristiano Ronaldo beter niet laten terugkeren?

Geen Cristiano Ronaldo tegen Chelsea. De Portugese aanvaller verliet bij een vorige match vroegtijdig het speelveld, zonder toestemming van de coach. CR7 kreeg een disciplinaire sanctie opgelegd. Via Instagram sloeg hij een ‘media culpa’. Is het zinvol om Ronaldo terug in de kern op te nemen?

Manchester United pakte een punt op Stamford Bridge. Een goed resultaat. De meningen over Cristiano Ronaldo blijven verdeeld. “Vorig jaar maakte hij nog een hattrick tegen Tottenham Hotspur en nu kan hij er niets meer van?”, stelt Roy Keane bij Sky Sports. “Je moet je pas zorgen maken als hij lachend op de bank zit, dan kan het hem niets meer schelen. Hij wil juist graag spelen. Cristiano is ook maar een mens en iedereen maakt fouten.”

“Ik betwijfel zeer of er nog een weg terug is voor hem. Het is een rommelige scheiding, maar er is zó veel gebeurd”, merkte ex-keeper Rob Green op. “Ze maken meer doelpunten zonder Cristiano Ronaldo en ze pakken ook meer punten. Het is een beter team zonder Ronaldo”, klinkt het bij Gary Neville. “Ten Hag had geen andere optie dan hem uit de selectie te zetten. Dit was al de tweede keer dat hij te vroeg wegging, dat kun je niet accepteren. Ik denk dat United en Ronaldo de samenwerkingen deze week moeten beëindigen. De club moet verder zonder hem en Cristiano Ronaldo is de goed om niet de grote ster van een ploeg te zijn.”

Volgens The Athletic wil Erik ten Hag Cristiano Ronaldo tot het einde van het seizoen tot zijn beschikking te hebben. Als de Portugese international er vrede mee kan nemen dat hij niet elke match in de elf staat, mag hij op Old Trafford blijven. Ten Hag verwacht van Ronaldo dat hij zich flexibel opstelt en dat hij spijt heeft van zijn daden. Alleen in dat geval mag de topaanvaller deze week weer deelnemen aan de groepstraining. Als Ronaldo zijn bijrol niet accepteert en een vertrek eist, komt hij niet meer in de plannen van Ten Hag voor.

 

Nieuwsbrief

Specials

DOSSIER: Overzicht transfers winter 2023 – België Jupiler Pro League

DOSSIER: Overzicht transfers winter 2023 – België Jupiler Pro League

De Belgische wintermercato 2023 nadert met rasse schreden. Vanaf 1 januari kunnen de clubs in...

Kunstgras geen voordeel voor STVV

Kunstgras geen voordeel voor STVV

Ploegen die op Stayen punten laten liggen, verwijzen graag naar het kunstgrasveld. De cijfers geven...

Kalender 2023/2024 JPL: start op 28 juli

Kalender 2023/2024 JPL: start op 28 juli

Op 28 juli gaat het seizoen 2023/2024 van start in de Belgische Jupiler Pro League....

“Het wordt nog knokken voor vierde plaats”

“Het wordt nog knokken voor vierde plaats”

Het einde van de wintermercato nadert. Beetje bij beetje komt ook het einde van de...

FOTO’S Gouden Schoen: Scheidsrechters en partners

FOTO’S Gouden Schoen: Scheidsrechters en partners

Op het Gouden Schoen Gala passeren niet alleen spelers en trainers de revue. Meerdere scheidsrechters...