Cristiano Ronaldo vliegt uit de selectie!

20-10 19:24

Cristiano Ronaldo vliegt uit de selectie!

De wedstrijd was nog niet afgelopen, Cristiano Ronaldo wandelde de spelerstunnel in en verliet vroegtijdig het stadion. Zonder toestemming van de technische staf! Dat blijft niet zonder gevolgen.

“Cristiano Ronaldo maakt geen deel uit van de selectie voor de partij tegen Chelsea”, laat Manchester United officieel weten. De Portugese aanvaller zal ook een aantal dagen niet met de A-kern mee mogen trainen. “De rest van selectie traint eensgezind richting het duel met Chelsea.”

Erik ten Hag liet in het begin van het seizoen toe dat Cristiano Ronaldo later bij de groep aansloot vanwege privé-omstandigheden. Als er dan vakantiefoto’s opduiken, wekt dat wrevel in de spelersgroep. De Nederlandse trainer speelt nu wel kort op de bal. Elke speler dient zich aan de regels te houden of vliegt eruit. Ook een stervoetballer als Ronaldo.

Zonder Cristiano Ronaldo won Manchester United met 2-0 van Tottenham Hotspur. Als ze ook tegen Chelsea winnen, duiken ze de top vier in. The Mancunians pakten dit seizoen al de volle pot tegen Liverpool en Arsenal.

CR7 gaf in de zomermercato aan weg te willen. Het kwam niet tot een transfer. Hij zit aan twee doelpunten en één assists in twaalf wedstrijden, het merendeel als invaller.

Oplossing in januari?

“Je vraagt je af waarom ze hem in de afgelopen zomer transferwindow niet hebben laten gaan als ze hem toch niet opstellen. Dat vind ik verbijsterend”, stelt Rio Ferdinand op het YouTube-kanaal FIVE. “Als je naar zijn loopbaan kijkt, weet je vooraf of je wel of niet met hem gaat spelen. Als je Ronaldo niet vaker in de basis zet, moeten ze hem verlossen van zijn contract”, stelt Ferdinand. “Dat wordt het grote probleem voor de manager in de komende transferperiode.”

 

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Vorig jaar bereidde hij zich op de clash tussen Lierse Kempenzonen en RWDM. Mathias Delorge...

Wat is er van Maxime Dupé?

Wat is er van Maxime Dupé?

Maxime Dupé won met Toulouse de Coupe de France en had er een basisplaats. De...

Razend spannende titelstrijd zonder play-offs

Razend spannende titelstrijd zonder play-offs

In België maak je na dertig speeldagen als zesde nog kans op de landstitel. De...

Gift Orban nog geen goalgetter in Ligue 1

Gift Orban nog geen goalgetter in Ligue 1

20 doelpunten in 22 wedstrijden. AA Gent liet Gift Orban niet voor 27 miljoen euro...