De Witte ziet dat ook gebeuren bij Club Brugge
“Om trainer te worden bij Gent moet je gastronomisch aangelegd zijn”, stelde Bob Peeters een keer op televisie. Woorden die niet op applaus werden onthaald door voorzitter Ivan De Witte.
“Dat soort misplaatste opmerkingen wens ik niet meer te horen”, stelt De Witte tegenover Het Laatste Nieuws. De horeca is dicht vanwege de coronacrisis.
“Met Hein is dat nooit een probleem geweest, en met Michel Preud’homme ook niet. Ik heb andere trainers gekend die op zo’n avond op hun ongemak aan tafel zaten. Zulke meetings zijn een eigen leven gaan leiden. Wij nemen geen mondelinge examens af van onze trainers.”
“Vraag maar aan Hein, de meest gestelde vraag op zo’n bijeenkomst is die van mij: ‘Trainer, wat kan de club doen om het jou makkelijker te maken?’ Trouwens, om Club Brugge niet te noemen, maar daar staan Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe even dicht bij de trainer. Ik noem dat gewoon ‘goed management’.”