Geen hekserij tegen Kylian Mbappé

08-12-2022 12:56

Geen hekserij tegen Kylian Mbappé

Paul Pogba zou zijn medicijnman hebben verzocht een kwade spreuk uit te spreken over Kylian Mbappé. Dat meldde zijn broer Mathias Pogba in augustus in een reeks berichten op Twitter. Vier maanden later laat die zogenaamde toverdokter van zich horen.

Birame D. geeft tegenover Le Parisien aan dat Kylian Mbappé niets te vrezen heeft. “Bepaalde mensen zijn te ver gegaan met leugens verspreiden. Dat hele verhaal over hekserij is gewoon een puur verzinsel. Paul heeft me nooit gevraagd om Kylian Mbappé te betoveren.”

“De enige keer dat we over Kylian spraken, was tijdens een telefoongesprek tijdens het WK 2018”, merkte Pogba’s medicijnman nog op. “Na de 4-3 zege tegen Argentinië zei ik tegen Paul hoe snel Mbappé wel niet was. Hij antwoordde dat het een geschenk van God was om hem bij de Franse ploeg te hebben.”

Er hoort een lofzang voor Paul Pogba bij. “Hij is genereus en een zeer intelligente persoon. Hij kan veel geld geven, maar dat doet hij niet zomaar. De afgelopen jaren kocht hij iedere maand tien ton rijst voor een dorp in Senegal. Daarnaast financierde hij systemen om water naar een school te leiden en nam hij deel aan de renovatie van verschillende moskeeën.”

“Tijdens de lockdown van 2020 hielp hij daklozen in zeer moeilijke omstandigheden in Parijs”, vervolgde Birame. Hij is niet te spreken over het feit dat Paul Pogba beschuldigd wordt van zaken die niet waar zouden zijn. “Ik vind het walgelijk om te zien dat mensen die zich voordeden als een van zijn vrienden, hem er vandaag van kunnen beschuldigen dat hij mij heeft gevraagd Kylian Mbappé te betoveren. Dat slaat helemaal nergens op.”

LEES MEER OVER:

Frankrijk

Kylian Mbappé

WK 2022

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

AA Gent heeft de eindwinst in Play-off 2 bijna beet. Hein Vanhaezebrouck haalde opgelucht adem...

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Vorig jaar bereidde hij zich op de clash tussen Lierse Kempenzonen en RWDM. Mathias Delorge...

Wat is er van Maxime Dupé?

Wat is er van Maxime Dupé?

Maxime Dupé won met Toulouse de Coupe de France en had er een basisplaats. De...

Razend spannende titelstrijd zonder play-offs

Razend spannende titelstrijd zonder play-offs

In België maak je na dertig speeldagen als zesde nog kans op de landstitel. De...