KRC Genk promoveert De Condé tot ‘Head of Football’

11-10 17:05

KRC Genk promoveert De Condé tot ‘Head of Football’

Dimitri de Condé trad in maart 2015 bij KRC Genk in dienst als sportief directeur. De voormalige profvoetballer zal nog wat meer zijn stempel kunnen drukken op het reilen en zeilen bij de Genkies. De Condé wordt ‘Head of Football’.

In die nieuwe rol wordt Dimitri de Condé de eindverantwoordelijke voor alle aspecten binnen KRC Genk die met voetbal te maken hebben. Hij zal de bepalende factor zijn in de sportieve visie van de hele club, van de A-ploeg tot de jongste talenten in onze jeugdacademie.

“Dimitri ademt KRC Genk en behoort internationaal tot de absolute top in zijn vakgebied”, stelt voorzitter Peter Croonen. “Als club willen we Voetbal nog bepalender maken en dus nog meer inzetten op het sportieve management. Dimitri is de geknipte persoon om te waken over ons DNA en om KRC Genk verder uit te bouwen tot een club van echte winnaars. Met dit nieuwe contract geven wij hem de sleutel voor onze sportieve toekomst in handen. De continuïteit is bij deze gewaarborgd.”

Algemeen directeur Erik Gerits: “Dit is alweer een belangrijke mijlpaal voor onze club. Dat we voluit voor elkaar blijven kiezen is geweldig nieuws én cruciaal voor de verdere ontwikkeling van KRC Genk. Het aandeel van Dimitri in onze sportieve successen van de voorbije jaren kan op geen enkele manier worden overschat. We willen hem alle tools geven om onze club de komende jaren naar het hoogst mogelijke sportieve niveau te loodsen. Wij kijken samen met veel vertrouwen naar de toekomst.”

Dimitri de Condé, Head of Football: “Racing Genk is een fantastische club én de club van mijn hart – dat is geen geheim. Met dit vernieuwde engagement heb ik ook mijn hart gevolgd, hoewel ik de voorbije jaren ook door andere clubs ben benaderd. Ik voel me hier gewaardeerd voor wat ik doe en ben trots op wat we in die zes jaar dat ik sportief directeur ben samen hebben gerealiseerd. Het is onze missie en ambitie om samen KRC Genk de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen.”

Dimitri de Condé langer bij KRC Genk
foto DC | www.voetbalbelgie.be

LEES MEER OVER:

Dimitri De Condé

KRC Genk

Nieuwsbrief

Specials

Bierpiramide tijdens Westerlo-KV Mechelen (VIDEO)

Bierpiramide tijdens Westerlo-KV Mechelen (VIDEO)

De fans van KV Mechelen amuseerden zich kostelijk in Westerlo. Twee doelpunten, drie punten. Er...

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Smets, Warleson of Vandevoordt

Smets, Warleson of Vandevoordt

Kévin Denkey zal als Beste Doelschutter in de Jupiler Pro League 2023/2024 eindigen. Cameron Puertas...

VIDEO: Fans St Pauli vieren promotie

VIDEO: Fans St Pauli vieren promotie

FC St. Pauli keert terug naar de Bundesliga. De Duitse cultclub eindigde in 2011 op...

BEKIJK | Blessin draagt zijn revaliderende vrouw naar het speelveld

BEKIJK | Blessin draagt zijn revaliderende vrouw naar het speelveld

Mooie beelden na Union-Antwerp. Alexander Blessin rende na het laatste fluitsignaal de hoofdtribune in om...