OFFICIEEL: Rechterhand Muslic weg bij Cercle Brugge

18-06-2024 11:54

OFFICIEEL: Rechterhand Muslic weg bij Cercle Brugge

Cercle Brugge kende een uitstekend seizoen. Met dank aan architect Miron Muslic. Hij blijft normaal gezien ook in seizoen 2024-2025 aan boord. De Vereniging nam wel afscheid van Radhi Jaïdi.

Radhi Jaïdi, een 48-jarige Tunesiër, was sinds oktober 2022 aan de slag bij Cercle Brugge. Voordien was hij al eens actief bij de Vereniging tussen februari en augustus in 2021.

Via de officiële kanalen laat groen-zwart weten dat er een einde aan de samenwerking komt. “Met een hart vol dankbaarheid en gemengde emoties deel ik het nieuws van mijn vertrek bij Cercle Brugge”, aldus Jaïdi. “De voorbije seizoenen hebben we ongelooflijke herinneringen gecreëerd, samen uitdagingen aangegaan en talloze overwinningen gevierd. De niet aflatende inzet, passie en spirit van Cercle waren echt inspirerend en ik ben zeer vereerd dat ik er deel van heb mogen uitmaken.”

“Mijn tweede periode hier is niets minder dan geweldig geweest, vooral de kwalificatie voor Europa dit seizoen, die eruit springt als een hoogtepunt. Aan de spelers, het personeel en iedereen die betrokken is bij Cercle Brugge, jullie toewijding en harde werk zijn de hoeksteen geweest van onze successen. Aan de fans, jullie fenomenale steun en energie zijn de levensader van dit team geweest. Ik zal voor altijd de herinneringen koesteren die we hebben gemaakt en de banden die we hebben gevormd.”

“Nu ik verder ga om nieuwe mogelijkheden te verkennen in mijn carrière als hoofdtrainer, vertrek ik in goed overleg met het bestuur en neem ik onschatbare lessen en gekoesterde vriendschappen met me mee. Cercle Brugge zal altijd een speciaal plekje in mijn hart houden en ik kijk er reikhalzend naar uit om de mooie toekomst te zien die deze opmerkelijke ploeg te wachten staat.”

Enkele dagen geleden liet Miron Muslic al verstaan dat hij aan boord blijft bij de Vereniging. De Oostenrijker was op vakantie in Istanbul en sprak met transferspecialist Fabrizio Romano. “Op een dag zal ik hier terugkomen om te wonen en te werken. Ik was diep onder de indruk. Nu keer ik terug naar huis en mijn thuis is Cercle Brugge.”

LEES OOK: Dossier: Transfers zomermercato België Jupiler Pro League 2024-2025

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Menig supporter van STVV maakte zich of haar zorgen. Na het vertrek van Matte Smets,...

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

48 jaar in tweede of derde klasse. Union St-Gilloise keerde na die ellenlange tijd niet...

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Anderlecht moet verder zonder Zeno Debast. Sporting CP betaalt 15,5 miljoen euro. Als de Rode...

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

De Rode Duivels sneuvelden op het EK 2024 na vier matchen, waarin ze slechts twee...