TD Csepregi blijft niet bij Beerschot

21-05-2024 17:13

TD Csepregi blijft niet bij Beerschot

Gyorgy Csepregi trad in augustus 2022 in dienst bij Beerschot. Hij had een belangrijk aandeel in de wederopstanding, met de promotie naar de Jupiler Pro League als beloning. De technisch directeur verkiest een andere weg in te slaan.

Csepregi zal in de komende periode een overdracht doen van zijn dossiers en het geleverde scoutingswerk. Beerschot wil Gyorgy bedanken voor zijn passie, harde werk en prestaties de afgelopen twee seizoenen.

Gyorgy Csepregi werd in augustus 2022 aangesteld als technisch directeur van Beerschot. Daarvoor was hij betrokken bij de scouting team van United World. Csepregi speelde aan belangrijke rol in het samenstellen van de ploeg waarmee Beerschot dit seizoen promotie naar eerste klasse afdwong en de titel in de Challenger Pro League pakte.

“Ik vind het zelf heel erg jammer om de deur hier na twee jaar achter mij te moeten dichttrekken”, vertelt Csepregi. “Ik heb enorm genoten van de twee seizoenen hier bij Beerschot en wil iedereen in en rond de club bedanken voor de steun en passie die zij in die periode getoond hebben. Beerschot zal voor mij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik wens de club veel succes toe in de toekomst.”

“We vinden het jammer dat Gyorgy vertrekt”, laat aandeelhouder United World weten. “We willen hem bedanken voor het fantastische werk dat hij hier leverde. Ondertussen doen we er alles aan om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het technische budget voor nieuwe spelers is afgeklopt. Onze eerste prioriteit is duidelijkheid scheppen rond de hoofdcoach en technische staf. Van zodra dat gebeurd is, wordt er verder gefocust op nieuwe versterkingen.

LEES MEER OVER:

Beerschot

Pro League

Transfers

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Veel spelers te huur / te koop bij Club Brugge

Veel spelers te huur / te koop bij Club Brugge

De bal rolt terug bij Club Brugge. Nicky Hayen verwelkomde een jonge kern op de...

FOTO’S: Duivelse gekte in Keulen

FOTO’S: Duivelse gekte in Keulen

Duizenden fans in Keulen. Voetbalbelgie trok naar het centrum.

Schotse fans hebben geen megafoon en vuurwerk nodig (VIDEO)

Schotse fans hebben geen megafoon en vuurwerk nodig (VIDEO)

Zij aan zij, man, vrouw, alle leeftijden. Soms aangevuurd door een fan met doedelzak. De...

Rode Duivels zaterdag best met deze 11?

Rode Duivels zaterdag best met deze 11?

Na een onverdiende 0-1 nederlaag tegen Slowakije moeten de Rode Duivels vol aan de bak...