Uitverkoop bij Manchester United

30-04-2024 20:57

Uitverkoop bij Manchester United

Manchester United is opnieuw aan een teleurstellend seizoen bezig. De nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe wil er geen gras over laten groeien. Om de club terug naar de top te loodsen voorziet hij een grondige vernieuwing van de staf en spelerskern.

Daar hoort een uitverkoop bij. Volgens de BBC is Manchester United bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor vrijwel alle spelers.

 

Volgens de BBC is Marcus Rashford één van de spelers die weg zou mogen, maar Manchester United zou het tegelijkertijd niet erg vinden als hij alsnog blijft. De club hoopt dat Rashford zijn oude vorm herpakt en terug kan groeien naar zijn oude niveau, waarmee hij vorig seizoen dertig keer scoorde. Van de basisspelers zijn Kobbie Mainoo, Rasmus Højlund en Alejandro Garnacho niet te koop. Andre Onana, Diogo Dalot en Bruno Fernandes kunnen alleen weg bij megabiedingen. Alle andere spelers staan op de transferlijst.

Naar verluidt heeft manager Erik ten Hag spoedig gesprekken met de nieuwe technisch directeur Jason Wilcox over de toekomstplannen van Manchester United. Het is duidelijk dat de club hoge ambities heeft, maar dat de financiële mogelijkheden niet oneindig zijn. Mogelijk dat de club pas volgend seizoen weer de spierballen laat zien, aldus de BBC.

Manchester United staat op de zesde plaats in de Premier League en heeft een achterstand van zes punten op nummer vijf Tottenham Hotspur, dat met deze stand de Europa League ingaat. Manchester United kan zich alsnog direct plaatsen voor dat toernooi, mits de FA Cup-finale tegen Manchester City gewonnen wordt.

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Meerdere inkomende transfers bij STVV

Menig supporter van STVV maakte zich of haar zorgen. Na het vertrek van Matte Smets,...

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

Union kreeg +80 miljoen euro binnen

48 jaar in tweede of derde klasse. Union St-Gilloise keerde na die ellenlange tijd niet...

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Zeno Debast duikt meteen de top 5 in

Anderlecht moet verder zonder Zeno Debast. Sporting CP betaalt 15,5 miljoen euro. Als de Rode...

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

Tedesco liet 18 Rode Duivels opdraven

De Rode Duivels sneuvelden op het EK 2024 na vier matchen, waarin ze slechts twee...