foto DC | www.voetbalbelgie.be

De Bleeckere over penalty in RC Genk-Beerschot

Beerschot kwam op voorsprong bij Racing Genk na een wereldgoal van Jan Van den Bergh. Even later volgde een penalty. Terecht of niet? Frank De Bleeckere vindt van wel.

“Na het bekijken van de beelden besluit de scheidsrechter een strafschop te geven aan Beerschot, omdat Genk-verdediger Munoz de bal raakt met de arm, en daardoor zijn lichaam breder maakt “, stelt De Bleeckere. “Het Referee Department vindt dat de scheidsrechter en de VAR de juiste beslissing hebben genomen.”

Categorieën
Specials & Video

Antwoord

*

*

GERELATEERD