Voetbalbabe Aimée Vleugels, vriendin Tom Muyters

Aimée Vleugels, een 23-jarige jongedame uit Maastricht en laatstejaarsstudente Toerisme en Recreatie. Voor het eerste in de spotlights op Voetbalbelgie.be, en dat dankzij Tom Muyters. Aimée vormt al enkele jaren de vaste partner van de doelman van STVV.

(Bekijk hier onze fotospecial)

“Ik heb Tom leren kennen via een gemeenschappelijke vriend. Hij zette de eerste stap. We stuurden wat sms’jes, spraken dan een keer af en van het een kwam het ander. Hij speelde toen bij KVSK United, maar ik wist helemaal niet dat hij een voetballer was. Sommige meisjes zoeken dat op, maar dat was bij mij dus niet het geval.”

“Voor ik Tom kende was ik helemaal geen voetbalfan. In mijn familie zitten ook geen voetballers. Nu is dat natuurlijk anders, ik volg elke wedstrijd op de voet. Op dit moment is Tom nog bankzitter, dus dan leef je wel op een andere manier mee met de gebeurtenissen op het veld, wat minder intens.”

“Achter elke topsporter staat een sterke vrouw. Maar het is niet zo dat ik thuis alles alleen doe. Ik werk naast men studies ook bij Giovane, de kledingszaak van mijn ouders in Maastricht. Koken, het huishouden, dat doen we samen. We vullen elkaar perfect aan op dat vlak.”

Stoer maar zacht

“Tom toont al 2 jaar veel geduld als bankzitter bij STVV. Hij wil echt graag titularis worden in eerste nationale. Dat kan hij ook, hij is te goed voor de bank. Hij praat daar wel over en heeft het ook al wel eens moeilijk gehad, maar Tom gaat er echt professioneel mee om.”

“Voetballers blijven kleine kinderen luidt een cliché. Maar Tom is wel volwassen voor zijn leeftijd (schaterlacht). Nee, we wonen samen en dan moet je toch wat verantwoordelijkheid oppakken. Je moet voor alles zelf zorgen.”

“Tom is ook nooit een fuifbeest geweest. Bij heel wat jonge voetballers loopt het mis in de jonge jaren, maar hij ging nooit op stap. Het varken uithangen hoort er dan ook niet bij tijdens een druk voetbalseizoen, we gaan bijna nooit uit. Maar erg vind ik dat niet. Ik kan er enorm van genieten om ’s avonds met mijn ventje in de zetel te liggen, of een hapje te gaan eten. Nee, Tom ziet er misschien wat stoer uit, maar het is een zachte jongen.”

Buitenland leuk avontuur

“Voetbalvrouwen staan dikwijls in de picture. Bij mij is dat natuurlijk nog wat anders omdat Tom ook nog niet zo bekend is. Ik zou het niet zelf opzoeken, maar heb ook geen problemen met die aandacht. Toestanden zoals in Engeland zijn er natuurlijk wel over.”

“Heel wat Belgen trekken tegenwoordig naar het buitenland. Het zou echt wel een leuke ervaring zijn, natuurlijk zou ik mee verhuizen. Met mijn kennis van het Frans, Spaans zou ik daar wel goed terechtkomen. Italië vind ik echt een geweldig land. Het is afwachten of het er ooit van komt, al kan het in het voetbal allemaal snel gaan. Maar ik ben afkomstig van Maastricht, dus eigenlijk ben ik hem al naar het buitenland gevolgd.” (lacht)

Bookmark and Share

Categorieën
Voetbalbabes

Antwoord

*

*

GERELATEERD