Voetbalbelgie.be

Bölöni: “Barragematchen zouden extreem moeilijk worden”

foto DC | www.voetbalbelgie.be


Door de thuisnederlaag tegen AA Gent is Antwerp FC de derde plaats in het klassement kwijt aan Standard. Beide ploegen tellen evenveel punten maar de Rouches hebben een beter doelsaldo. Als de Great Old vierde eindigt moet het barragematchen spelen voor een Europees ticket.

Zondag trekt Antwerp FC naar het Jan Breydelstadion. Standard moet naar kampioen KRC Genk. Als de Great Old beter doet dan de Rouches pakt het alsnog de derde plaats én een ticket voor de voorronde in de Europa League. In het andere geval wachten barragematchen tegen KV Kortrijk of Sporting Charleroi.

Laszlo Bölöni wil die barragematchen absoluut vermijden. “Dat zou extreem moeilijk worden omdat we nu al een lange tijd in een droom leefden en moeten spelen tegen een team dat nog aan het dromen is. Mentaal wordt dat bijzonder moeilijk. Je kan alleen maar tot de conclusie komen dat de play-offs een heel zware beproeving zijn. Die tien zware matchen die mekaar opvolgen, gaan uiteindelijk toch wegen”, aldus Laszlo Bölöni tegenover Het Laatste Nieuws.

 

 

 


Exit mobile version