Voetbalbelgie.be

Guardiola liever geen Fantasy Football

foto LL | www.voetbalbelgie.be


Leicester City won met 1-2 bij Aston Villa. Via het populaire voetbalspel Fantasy Premier League Football raakte voor de aftrap bekend dat Jack Grealish niet zou meedoen. Pep Guardiola betreurt dat.

“Ik heb gehoord van wat er bij Aston Villa is gebeurd. Ik weet dat er spelers zijn die computerspelletjes spelen, maar eerlijk gezegd had ik nog nooit van Fantasy Football gehoord. Ik heb dat spel nog nooit gespeeld en werd er voor de eerste keer mee geconfronteerd toen het breed werd uitgemeten in de Engelse media.”

“Er zijn spelers die bevriend zijn met spelers van andere clubs en ze praten dan over hun belevenissen in het spel”, legt Pep Guardiola uit op zijn persbabbel voor de clash met Borussia Mönchengladbach.

“Soms wordt er dus een opstelling gemaakt en gaan spelers daarover in discussie met vrienden uit andere elftallen, dan willen ze laten weten tot welke keuze ze zijn gekomen. Dat komt soms dus voor, al vind ik het ongelooflijk onethisch en onprofessioneel, maar helaas valt het allemaal niet te controleren.”

Sinds de rel rond Grealish mogen selectiespelers van Aston Villa niet langer deelnemen aan het managerspel Fantasy Premier League.


Exit mobile version