foto DC | www.voetbalbelgie.be

Shopt Club Brugge in januari bij AA Gent?

Aanvaller opnieuw aan Club Brugge gelinkt!

Roman Yaremchuk maaide in de media Laszlo Bölöni onderuit. Vernietigende woorden. De Oekraïner haalde ook zwaar uit naar de voorzitter en de manager. Omdat ze hem in de zomermercato niet lieten gaan?

In die periode raakte bekend dat Yaremchuk op de verlanglijst stond van Club Brugge, dat op zoek was naar een nieuwe spits. Bij de titelfavoriet spelen, meestrijden in de Champions League, dat zag Roman Yaremchuk wel zitten.

Maar AA Gent wou alleen weten van een transfer van Jonathan David, die de kassa rijkelijk liet rinkelen.

Ondertussen is Club Brugge nog altijd op zoek naar een nieuwe aanvaller en zou Yaremchuk nog altijd een overstap naar de titelverdediger bespreekbaar achten. Philippe Clement zou graag met Roman Yaremchuk willen samenwerken.

Yaremchuk stond vorig seizoen in de schaduw van David en kwam aan tien treffers. Hij miste toen ook acht matchen na een operatie. De 24-jarige international zit nu al aan zeven doelpunten en twee assists in tien competitiematchen.

Hij ligt wel nog tot medio 2023 onder contract bij de Buffalo’s. Yaremchuk heeft een marktwaarde van 11 miljoen euro achter zijn naam staan. AA Gent betaalde 2 miljoen euro aan Dinamo Kiev.

Categorieën
Voetbalnieuws

Antwoord

*

*

GERELATEERD