Voetbalbelgie.be

Steven Gerrard: “Zijn favoriet tegen Standard”

foto DC | www.voetbalbelgie.be


Standard heeft nog een waterkans om door te stoten in de Europa League. De Rouches moeten dan donderdag wel gaan winnen op bezoek bij het Schotse Rangers FC. In Luik werd het 0-2 voor de Schotten. Steven Gerrard vindt dan ook dat ze favoriet zijn.

James Tavernier zette Rangers FC met een strafschop op voorsprong in Luik. Kemar Roofe (ex-Anderlecht) besliste met een wereldgoal de wedstrijd (0-2).

Met nog twee wedstrijden voor de boeg staan Rangers FC op kop in poule D met acht punten. Ook het Portugese Benfica heeft acht punten. Lech Poznan telt drie punten, net als Standard.

De Rouches moeten dus winnen in Schotland. Steven Gerrard, coach bij Rangers blikt vooruit. “Wij zullen klaar zijn. We zijn ervan overtuigd dat we kunnen winnen, ook al blijft het een grote uitdaging. We zijn favoriet. Standard zit in een veel moeilijkere situatie”, werd Gerrard geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Standard kende een slechte generale repetitie tegen RSC Anderlecht. Na een slaapverwekkende vertoning werd het 0-0 in het Lotto Park.

LEES OOK: Standard trekt zwaar gehavend naar Rangers 


Exit mobile version